Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Çok Bekledim dizisinin Katar çekimlerinde meğer neler olmuş neler?

Seni Çok Bekledim dizisinin Katar çekimlerinde meğer neler olmuş neler?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bu hafta 6. bölümüyle ekrana gelecek olan Seni Çok Bekledim dizisinin ilk bölümünde Katar’da çekilen bölümler de yer almıştı. Başrolünde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun oynadıkları Star TV’nin dizisi, Katar’ın Doha kentindeki gökdelen manzaraları ve çöl sahneleri ile de dikkat çekmişti.

Skala Yapım ve DNZ Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin hazırlıkları bir hayli sürdü. Zira ilk bölüm için önce Erzincan’a gidildi. Hikayenin çıkış noktası 1992’de yaşanan Erzincan Depremi idi. Sonrasında İstanbul’a gelindi ve kısa bir süre sonra da Katar’a gidildi.

İlk bölüm çekimi uzunca bir zaman aldı. Özellikle Katar’da yapılan çekimler, biraz daha uzundu. Burada Katar manzarası eşliğinde farklı mekanlarda çekimler yapıldı.

Bu arada çölde yapılan çekimler de yine dizinin ilk bölümünde dikkat çeken sahnelerdi. Dizide Ayliz karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu, Seni Çok Bekledim’in Youtube kanalı için keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Oyuncu, bu sohbet sırasında Katar’daki çekimlere de değindi. Katar’ı beğendiğini ifade eden oyuncu, çekimler sırasında başlarına beklenmedik bazı doğa olaylarının gelmesinden dolayı yaşadıkları şaşkınlığı da aktardı.

Seni Çok Bekledim dizisinin Katar çekimlerinde meğer neler olmuş neler? 7

“Katar gerçekten çok güzel bir yer” diyen Oyuncu, bütün enteresan durumların kendilerinin başına geldiğini aktardı. Helvacıoğlu, normalde çölde hiç sis olayı yaşanmamasına rağmen, kendileri oradayken sis olduğunu, hatta yılda bir kez yağan yağmura da yine denk geldiklerini söyledi.

İrem Helvacıoğlu, “Katar gerçekten çok güzel bir yer. Bütün enteresan olan doğa olaylarına, sanırım ilk olan her şeye biz rastladık. Yılda bir kere yağmur yağar ona rastladık. Çölde sis olmazmış, çölde sis olmasına rastladık” diyerek durumu özetledi.

İşte İrem Helvacıoğlu’nun röportajının tamamı: