Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola’yı sette uyurken yakaladı, görenlerin içi gitti!

Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola’yı sette uyurken yakaladı, görenlerin içi gitti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin Safiye’si Ezgi Mola, sosyal medyanın gündeminden düşmüyor! Oyuncu, 8 yıl aradan sonra dizilere döndü ve herkesin alkışladığı bir performansla da hikayenin ana karakteri Safiye’ye hayat veriyor. Haliyle Ezgi Mola’nın sırtına da büyük bir yük binmekte.

Neredeyse dizinin her sahnesinde olan oyuncu, sette yoğun ve zorlu günler geçiriyor. Mola setten sık sık eğlenceli, keyifli anlarını paylaşıyor. Ancak sette durum hep eğlenceli değil! Oyuncular setlerde uzun saatler çalışıyorlar.

Tüm ekip ile birlikte bir hafta boyunca yaklaşık 120 dakikalık dizileri yetiştirmek için hummalı çalışmalar yapılıyor, büyük emekler veriliyor. Kimi zaman gece yarılarına, kimi zaman sabaha kadar çalışılıyor.

Ezgi Mola gibi, Masumlar Apartmanı dizisinde çalışanlar da aynı konumda. Oyuncu, sahnesinin olmadığı bir zaman aralığında tabure üzerinde otururken uyuyakalmış. Elinde cep telefonu ile içi geçen Mola, biraz kestiriyor.

O anlarda dizinin İnci’si Farah Zeynep Abdullah da Ezgi Mola’nın bu halini çekerek instagram’da paylaştı. Ezgi Mola’nın yorgunluktan sırtını duvara dayayarak bir taburede uyuyakaldığı görülüyor.

Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola’ya yaklaşarak ona sesleniyor. Mola, bir anlık gözünü açıp gülümsüyor ama yeniden uykuya dalıyor.

Farah Zeynep Abdullah’tan sonra Ezgi Mola da bu anları instagram sayfasından paylaştı. Mola, kendi görüntüsüne “Gözümü açamamışım, hatırlamıyorum bile” notunu düştü.

Ezgi Mola, durumu tiye alsa da bu anlar, kamera arkasında yaşananların hiç de kolay olmadığını gösteriyor aslında! Mola’nın paylaşımdaki hali bir yandan güldürürken, bir yandan da yapılan işin ne kadar meşakkatli olduğunu ortaya koymakta…