Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu’nu bir araya getiren Sen Yaşamaya Bak’tan izlenme başarısı!

Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu’nu bir araya getiren Sen Yaşamaya Bak’tan izlenme başarısı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te ekrana gelen ve Aslı Enver ile Kaan Urgancıoğlu’nu bir araya getiren Sen Yaşamaya Bak isimli film eleştirilere rağmen çok izlenen filmlerden biri oldu. Bir hafta önce gösterime giren film izlenme rakamlarında başarı elde etti.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Aslı Enver’i yeniden hayranlarıyla buluşturan Sen Yaşamaya Bak isimli film 21 Mart’ta Netflix’te izleyicinin karşısına çıktı. Başrolde Aslı Enver’e Kaan Urgancıoğlu’nun eşlik ettiği film romantik bir dram içeriğine sahip.

Film ekrana geldikten kısa süre sonra izlenme rakamlarında büyük başarı elde etti. Sen Yaşamaya Bak, Kağıttan Hayatlar ve Aşk Taktikleri’nden sonra en çok izlenen üçüncü film oldu. Bu rakamın önümüzdeki haftalarda daha da artması bekleniyor.

Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu’nu bir araya getiren Sen Yaşamaya Bak’tan izlenme başarısı! 41

Sen Yaşamaya Bak her ne kadar izlenmede başarılı rakamlara ulaşsa da izleyiciden büyük eleştiriler aldı. İzleyicilerde büyük hayal kırıklığı yaratan filmde hikaye yetersiz bulundu. Ayrıca bazı izleyiciler filmde mantık hataları olduğuna da dikkat çekti. Senaryoyu güçsüz, zayıf, yetersiz bulduklarını söyleyenlerle birlikte, duygu geçişi sağlamakta zorlandıklarını belirten yorumlar da sosyal medyada yer aldı. Ancak Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu’nun uyumu izleyicilerden tam not aldı.

Film yurt dışında ise beğenildi. Fransa’da Reste La Vie ismiyle yayınlanan filmin altıncı sıraya kadar yükselmesi de izleyicilerin hikayeyi ve oyuncuları beğendiğini gösteriyor. AlloCine isimli internet sitesindeki yorumda heyecan verici ve izleyenleri alt üst eden bir hikaye olduğu vurgusu yapıldı. Cosmopolitan dergisinde ise “Sizi önceden uyarıyoruz, mendilleri hazırlayın” ifadelerine yer verildi.

Yönetmenliğini, Müslüm filmiyle büyük beğeni toplayan Hakan Ketche’nin oturduğu filmin senaryosu Hakan Bonoma’ya ait. Filmde sadece birkaç ay ömrü kaldığını öğrenen yalnız bir annenin oğluna yeni bir aile arayışını anlatıyor. İlk önce oğluna bir anne bulmak isteyen Melisa, karşısına Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Fırat karakterinin çıkmasıyla adayını buluyor. Tabii bu arada büyük bir aşk da doğuyor.