Ana sayfa Sosyal Medya Uzun süredir ortalıklarda görünmeyen Sinem Kobal son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı!..

Uzun süredir ortalıklarda görünmeyen Sinem Kobal son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay Yaklaşık 4 yıldır ekranlardan uzakta olan ünlü oyuncu Sinem Kobal, hayranları tarafından eski dizileri ile anılmaya devam ediyor.

Selena dizisindeki rolü ile hafızalara kazınan oyuncu zaman zaman hayranlarıyla sosyal medyadan hasret gideriyor. Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren güzel oyuncu ikinci çocuğuna hamile.

Uzun süredir bir projede yer almayan bu arada reklam filmlerinde boy gösteren Sinem Kobal tüm zamanını küçük kızı Lalin ile birlikte geçiriyor.

Sinem Kobal’ın instagram hesabından yaptığı son paylaşımı kendisini özleyen hayranlarına ilaç gibi geldi. Bir ayı aşkın süredir sosyal medyadan da bir paylaşım yapmayan ünlü oyuncu ‘Pistt’ yazdığı fotoğrafıyla hayranlarını mutlu etti.

Uzun süredir ortalıklarda görünmeyen Sinem Kobal son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı!.. 7

Sinem Kobal’ın paylaşımı, 5.8 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Takipçileri, oyuncuyu çok özlediklerini dile getirdikleri yorumlarda bulundular. Bazı takipçileri ise ‘Kenan nerede?’ şeklinde yorumlar yaparak, eşi Kenan İmizrzalıoğlu ile birlikte de bir fotoğrafını paylaşmasını istediklerini söylediler.

Kızı Lalin’i 2020 yılında dünyaya getiren Sinem Kobal ikinci kez anne olmak için gün sayıyor. Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal’ın ikinci çocukları da kız olacak.

Geçtiğimiz aylarda magazin basınına konuşan ünlü oyuncu basın mensuplarının, ‘İkinci defa anne olmaya hazır mısınız?’ sorusuna, “Sabırsızlıkla bekliyorum, mutluyum” cevabını vermiş, bebeğin ismini kimin koyacağı sorusunu ise yanıtlamaktan kaçınarak “Daha hiç düşünmedik, teşekkür ederim” şeklinde konuşmuştu.