Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver’e Asos’ta bir haller oldu! Alina Boz’a Lara Croft yakıştırması geldi! Ezgi Mola doğallığın dibine vurdu!

Aslı Enver’e Asos’ta bir haller oldu! Alina Boz’a Lara Croft yakıştırması geldi! Ezgi Mola doğallığın dibine vurdu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yer aldıkları projelerdeki oyunculuklarıyla konuşturan üç ünlü kadın oyuncunun son instagram paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Aslı Enver var. En son Babil dizisinde oynamıştı. Aslı Enver, şu sıralar biraz İstanbul’dan kaçmış. Son yaptığı paylaşımlarda sahilden pozlar veriyordu ama nerede olduğunu söylememişti.

Enver’in neşesinin yerinde olduğu görülen fotoğraflarda sahil kenarındaki eğlenceli anları yansıdı sosyal medyaya. Aslı Enver, yakın arkadaşı olan Dolunay Soysert ile şu sıralar Asos’ta.

Aslı Enver'e Asos'ta bir haller oldu! Alina Boz'a Lara Croft yakıştırması geldi! Ezgi Mola doğallığın dibine vurdu! 11

İstanbul’da sokaklarda maskesiz dolaşmak mümkün değilken, anlaşılan bulunduğu yerde kimsenin olmamasının da tadını çıkarıyor oyuncu.

Aslı Enver'e Asos'ta bir haller oldu! Alina Boz'a Lara Croft yakıştırması geldi! Ezgi Mola doğallığın dibine vurdu! 12

Sahilde neşesinin yerinde olduğunu gösteren pozlarını “Asos’un bana yaptıkları” notuyla paylaşmış instagram sayfasından…

Aslı Enver'e Asos'ta bir haller oldu! Alina Boz'a Lara Croft yakıştırması geldi! Ezgi Mola doğallığın dibine vurdu! 13

Maraşlı dizisinde Burak Deniz ile başrolde oynayan Alina Boz ise yoğun set ortamına karşın spor yapmayı ihmal etmiyor. Oyuncu, spor eğitmeni ile birlikte verdiği bir pozu paylaştı. Repost ettiği pozdaki not ise gülümsetti.

“Lara Croft ya” diyen eğitmeni ile verdiği pozu aşağıda görebilirsiniz. Angeline Jolie’nin oynadığı ve tüm dünyada çok konuşulan bir film karakteri olan Lara Croft’a benzetiliyor oyuncu.

Alina Boz’un sıkı bir şekilde spor yaptığı daha önceki paylaşımlarında da görülmüştü.

Aslı Enver'e Asos'ta bir haller oldu! Alina Boz'a Lara Croft yakıştırması geldi! Ezgi Mola doğallığın dibine vurdu! 14

Masumlar Apartmanı dizisinde oynadığı Safiye ile gündemden düşmeyen Ezgi Mola, sosyal medyada da etkin bir kullanıcı. Oyuncu, takipçilerini hiç habersiz bırakmıyor. Pazar sabahı da evdeki en doğal haliyle vermiş pozunu.

Oyuncunun yüzünde hiç makyaj olmadığı ve üzerindeki peluş sabahlığı ile, Pazar mahmurluğu yaşadığı da anlaşılıyor…

Aslı Enver'e Asos'ta bir haller oldu! Alina Boz'a Lara Croft yakıştırması geldi! Ezgi Mola doğallığın dibine vurdu! 15