Ana sayfa Sosyal Medya Engin Öztürk, Hazal Kaya ve Ezgi Mola’yı aynı haberde birleştiren sevimli dostları oldu!

Engin Öztürk, Hazal Kaya ve Ezgi Mola’yı aynı haberde birleştiren sevimli dostları oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarını takip edenler, sadece dizi ve sinema filmlerinde ya da reklamlarda görmeye alıştıkları isimleri, günlük hayatlarından kesitlerle, kamera arkası paylaşımlarıyla, özel günlerinde dostlarıyla, aileleriyle görme ve daha yakından tanıma fırsatı buluyorlar.

Sosyal medyayı kimi ünlü isimler daha etkin kullanırken, kimileri de daha mesafeli. Şu sıralar Masumlar Apartmanı dizisi ile ekranlara gelen Ezgi Mola’nın sosyal medya hesabını takip edenler, oyuncunun ne kadar aktif olduğunu görebiliyor.

Keza Hazal Kaya da son 1,5 yıldır son derece aktif bir şekilde instagram hesabını kullanmakta. Oyuncu, daha önce mesafeli durduğu sosyal medyayı artık daha etkin kullanıyor ve seviyor. Esprili paylaşımlarının yanı sıra Ali Atay ile mutlu evliliğinden dünyaya gelen oğlu Fikret Ali’yi de zaman zaman paylaşıyor.

Engin Öztürk ise Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile ekranlara gelmekte. Dizi final yapmaya hazırlanırken oyuncunun yaptığı son instagram paylaşımı da diğer iki meslektaşı Ezgi Mola ve Hazal Kaya ile benzer olunca aynı haberde bir araya getirdi Öztürk’ü de…. Hepsi de hayvan dostu bu ünlü isimlerin son pozları, çok sevdikleri sevimli dostlarıyla oldu…

Şu sıralar Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli Netflix dizisinde oynayan Hazal Kaya, Anneler Günü’nde yaptığı bir paylaşımla dikkatleri çekti. Oğlunun yanı sıra evdeki 4 köpeğiyle birlikte verdiği ve sevgi akan bir paylaşım yaptı.

Engin Öztürk, Hazal Kaya ve Ezgi Mola'yı aynı haberde birleştiren sevimli dostları oldu! 9

Hayvanları çok sevdiği bilinen Ezgi Mola da evinde 3 köpek dostuyla yaşıyor. Bir tanesini son olarak sokakta perişan haldeyken almış ve iyi bir bakım ve sevgiyle hayata döndürmüştü.

Fotoğraftaki köpeği ise Kuki. Bir de Suşi isimli köpeği var oyuncunun. Kurtardığı diğer dostunun ismi ise Bıdı.

Engin Öztürk, Hazal Kaya ve Ezgi Mola'yı aynı haberde birleştiren sevimli dostları oldu! 10

Köpek sahiplenen  bir başka isim ise Engin Öztürk. O da sevimli dostuyla zaman zaman instagram’dan paylaşımlar yapıyor. Son paylaşımı da aşağıda. Oyuncunun sevimli köpeği ile verdiği poz büyük beğeni topladı…

Engin Öztürk, Hazal Kaya ve Ezgi Mola'yı aynı haberde birleştiren sevimli dostları oldu! 11