Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver’in huzuru ve mutluluğu yüzüne yansımış!

Aslı Enver’in huzuru ve mutluluğu yüzüne yansımış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs salgını nedeniyle Babil dizisinde çekimlere ara verilince Aslı Enver de evinde dinlenmeye çekildi. Ünlü oyuncu, zaman zaman paylaşımlarda bulunarak takipçileri ile etkileşimde kalıyor.Dizide canlandırdığı Ayşe karakterinin yanı sıra Bepanthol reklamlarıyla da aksiyon dolu bir imaj çizen Aslı Enver, hayranlarının da büyük beğenisini kazanmıştı.

Aslı Enver, kız kardeşi Anıl Enver’in gönderdiği çiçekleri paylaşarak mutluluğunu gösterdi. Yüzündeki huzur ve dinginlik takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Neredeyse 2 aydır dizide çalışmalar durdu. Babil’in bu sezon yeni bölümlerinin çekilip çekilmeyeceği henüz bilinmiyor. Aslı Enver ise karantina günlerinde mutlu halleriyle dikkat çekiyor.

Aslı Enver'in huzuru ve mutluluğu yüzüne yansımış! 7

Murat Boz’dan ayrıldıktan sonra Uraz Kaygılaroğlu ile iki kez buluşan ve sonrasında görüşmeyen Aslı Enver, eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile kısa bir flört yaşadı. Ancak Kerem Tunçeri’nin başka kadınlara attığı mesajların ifşa olmasından sonra Aslı Enver bu flörtü sürdürmedi.

Oyuncu, canlandırdığı karakterlerle büyük başarılar kazandı. Özellikle İstanbullu Gelin’deki Süreyya’nın kariyerinde büyük bir yeri var. Ancak Aslı Enver, iş yaşamındaki başarısını özel hayatında bir türlü tutturamadı. Hayranları da ünlü oyuncunun artık mutlu olacağı bir ilişkinin içinde olmasını arzu ediyor.