Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Tandoğan’ı yıllar sonra dizilere dönmeye ikna eden Üvey Anne dizisini özel kılan ayrıntılar!

Aslı Tandoğan’ı yıllar sonra dizilere dönmeye ikna eden Üvey Anne dizisini özel kılan ayrıntılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir ekranlarda görmediğimiz isimlerden birisi olan Aslı Tandoğan, yaz sezonu için atv ekranında izleyicilerle buluşmaya başlayan Üvey Anne dizisinin başrol kadın oyuncularından birisi oldu. Oyuncu, hikayede İpek Zengin isimli karakteri canlandırıyor.

19 Haziran pazartesi akşamı ilk bölümü yayınlanan ve ilgi de gören dizinin hikayesi çok özel ve Aslı Tandoğan da en çok bundan etkilenmiş. Ünlü oyuncu, “Senaryoyu çok beğendim. Senaryo çok katmanlıydı ve beni gerçekten etkiledi” ifadesini kullandı.

Aslı Tandoğan, ekibin heyecanını da dile getirdi ve bunun kendisini de çok etkilediğini anlattı. Oyuncu, “Yapımcımız Hakan Eren, yönetmenimiz Yasemin Türkmenli, senaristimiz Yasemin Kırbaç o kadar heyecanlılardı ve enerjiklerdi ki bu projeyle ilgili, beni de gerçekten çok heyecanlandırdılar. Ben de bu ekip ile birlikte olmak istedim” açıklamasını yaptı.

Dizinin ilk bölüm çekimleri Bodrum’da yapılıyor ve oyuncular da bu durumdan çok memnun. Daha sonra ekip çekimlere İstanbul’da devam edecek. Aslı Tandoğan, “Farklı dönemlerine Bodrum’un şahit oldum. O yüzden Bodrum’a küçüklüğümden beri geldiğim için benim için rüzgarı, denizi, havası farklı. Çok sevdiğim bir yer” şeklinde konuştu.

Aslı Tandoğan'ı yıllar sonra dizilere dönmeye ikna eden Üvey Anne dizisini özel kılan ayrıntılar! 7

Dizide yer almayı tercih etmesinin altında çok katmanlı bir hikayenin yattığına değinen oyuncunun şu sözleri de dikkat çekiyor:

“Çok katmanlı, çok hikayeli bir dizi. Aynı zamanda da Faruk ve Efsun’un ailesi inanılmaz hayallerdeki birbirlerini çok seven bir aile. Gerçekten birbirini seven bir aileyi göreceğiz hem de etraflarında gelişen değişik olayları seyredeceğiz.”

Dizinin hikayesindeki İpek Zengin karakteri enerjik, duygusal ve sanatçı naifliğinde bir anne. Analitik düşünebilen bir kadın olan İpek, eşinin ihanetinin ardından Faruk’a karşı değişen hisleriyle çok farklı bir ruh haline bürünecek. İpek’in duyguları ile mantığı arasında kaldığına şahitlik edeceksiniz.