Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük ayrılık sonrası Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin akıbeti herkesin merak konusu oldu!

Büyük ayrılık sonrası Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin akıbeti herkesin merak konusu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı ve yönetmenliğini Onur Tan’ın yaptığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ilk sezonu tamamladı. Dizi dikkat çeken bir projeydi ve özellikle de Oktay Kaynarca hayranları büyük ilgi gösterdi.

Ebru Özkan ve Pelin Akil gibi önemli isimlerinde başrolde yer aldığı dizinin akıbetinin ne olacağı konusu, Oktay Kaynarca’nın yaptığı açıklama ile akıllara takılı kaldı.

atv ekranında iyi sayılabilecek reytingler elde ederek ilk sezonda istikrar yakalayan dizi, birincilikler de elde etti. Salı akşamları için iyi bir alternatif olabileceğini ortaya koyan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ikinci sezonda da yoluna devam etmesi bekleniyor.

Ancak projenin yapımcısı Oktay Kaynarca, Onur Tan ve Seyfi Şahin’in ortaklaşa kurdukları Güzel Adamlar Medya şirketiydi. Fakat bu şirkette ortaklar arasında yaşanan sıkıntılar sonrasında yolların ayrılması dizinin hayranlarının da canını sıktı.

Ben Bu Cihana Sığmazam projesinin yaşanan bu ayrılık sonrası ne olacağını merak edenler, merakla Oktay Kaynarca’dan gelecek bilgileri bekliyor.

Usta oyuncu ise sosyal medyadan yaptığı duyuruda Güzel Adamlar Medya şirketinde yaşanan ayrılık için şunları yazdı:

“Ailelerine ailem gibi gördüğüm değerli arkadaşlarım Seyfi Şahin ve Onur Tan ile ortaklık yolculuğumuzu sonlandırmanın hepimiz için dostlukla ve kardeşlikle daha iyi bir yolculuk olacağına karar verdik. Dostluğunuz her daim baki kalacaktır… Bizler hep güzel adamlar olarak kalacağız…”

Büyük ayrılık sonrası Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin akıbeti herkesin merak konusu oldu! 7

Oktay Kaynarca olmaz ise Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin pek de bir anlamı kalmayacaktır. Bu nedenle de usta oyuncunun diziye devam edip etmeyeceği konusu izleyicilerin merakını süsleyen en önemli detaylardan birisi oldu.