Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci’nin börek şoku! Merve Dizdar’ın poğaça sevinci! Fahriye Evcen’in oğluyla son hali

Özge Özpirinçci’nin börek şoku! Merve Dizdar’ın poğaça sevinci! Fahriye Evcen’in oğluyla son hali

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yer aldıkları yapımlarla birlikte sosyal medya paylaşımlarıyla da konuşulan ünlü isimler, takipçileri tarafından beğeni toplayan günlük hayattan halleriyle merak uyandırıyorlar. Kimi zaman tatilden, kimi zaman evlerinden, kimi zaman mutfaktaki hallerinden paylaşımlarla sosyal medyaya yansıyorlar.

Son paylaşımlarıyla üç başarılı kadın oyuncunun instagram’daki fotoğraflarına bir bakalım… İlk sırada Özge Özpirinçci var. Oyuncu, geçtiğimiz yıl Şubat ayında ekrana veda eden Kadın dizisinde oynamıştı son olarak.

Başarılı performansı ile büyük beğeni toplayan oyuncu, bu kez Netflix’te yayınlanacak olan Bir Denizaltı Hikayesi isimli dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile oynayacak.

Henüz çalışmaları devam eden dizinin çekimleri başlamadı. Özge Özpirinçci, Kadın dizisinden beri uzun bir tatil yapıyor. Bol bol dinlenen oyuncu, Marmaris ve Bodrum’da vakit geçirdi çoğunlukla.

Sevgilisi Burak Yamantürk ile doğa gezileri yapan Özpirinçci, yoga yapmayı da çok seviyor. Aynı zamanda arada bir mutfağa da giren ve yaptıklarını paylaşan oyuncu, son olarak elinde pırasalı bir kolay börekle ortaya çıktı.

Böreği kendisi yapmamıştı ama çıkan sonuca hayli şaşırdığı her halinden belliydi! Oyuncu, yüz ifadesi ve notuyla da güldürdü…

Özge Özpirinçci'nin börek şoku! Merve Dizdar'ın poğaça sevindi! Fahriye Evcen'in oğluyla son hali 8

Masumlar Apartmanı dizisiyle ekrana gelen Merve Dizdar da kendi yaptığı poğaçanın iyi sonuç vermesine şaşırmış! TRT1’de Salı akşamları yayınlanan dizide Gülben karakterini oynayan Merve Dizdar, son dönemin çok konuşulan isimlerinden. Başarılı performansıyla beğeni toplayan oyuncu, setten vakit bulup keçi peynirli, mısır unlu poğaça yapmış.

Ortaya çıkan poğaçayı da çok beğenen oyuncu, mutlu anını da böyle paylaşmış…

Özge Özpirinçci'nin börek şoku! Merve Dizdar'ın poğaça sevindi! Fahriye Evcen'in oğluyla son hali 9

Fahriye Evcen ise şu sıralar çalışmak yerine oğlu Karan ile olmayı tercih ediyor. Burak Özçivit ile evli olan Fahriye Evcen, mutlu evlilikleri ile dikkat çekerken, 2019 yılı Nisan ayında dünyaya gelen oğulları Karan’la aşağıdaki pozu vermiş son olarak. Evcen, oğluyla fotoğrafına ‘My all’ (Benim her şeyim) notunu düştü…

Özge Özpirinçci'nin börek şoku! Merve Dizdar'ın poğaça sevindi! Fahriye Evcen'in oğluyla son hali 10