Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner’den Kuzey Yıldızı’ndaki adaşına doğum günü jesti

Aslıhan Güner’den Kuzey Yıldızı’ndaki adaşına doğum günü jesti

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisinin Yıldız’ı Aslıhan Güner, diziyle birlikte hayran kitlesine de arttırdı. Sosyal medyada paylaşımları ilgiyle takip edilen oyuncu, 2,5 milyon takipçiye sahip.

Dizide İsmail Demirci ile başrolde oynayan Aslıhan Güner, kamera arkasında da hem partneri hem de diğer oyuncular ve ekiple uyum içinde çalıştıklarına dair pek çok paylaşım yapıyor. Oyuncu, set arkasındaki arkadaşlıklarının da samimi olduğunu göstermekte paylaşımlarıyla.

Tüm oyuncu ve ekibin evlerinden, ailelerinden uzakta, haftalarca aylarca Karadeniz’de kaldığı bir dönemde, yakın ilişkiler de kurulmakta doğal olarak.

Aslıhan Güner, dizide birlikte oynadığı genç oyuncu meslektaşı ile çekilen bir fotoğrafına yaptığı yorumla da ne kadar samimi ilişkiler kurduklarını ortaya koyuyor.

Ordu’da çekimleri süren dizinin başarılı genç oyuncularından Aslıhan Kapanşahin’in 2 Kasım’da doğum günüydü. Aslıhan Güner, Kapanşahin ile çekilen bir fotoğraflarını paylaşarak 2000 doğumlu ve 20 yaşına giren meslektaşına “İyi ki doğdun miniğim. Nice güzel senelerin olsun” mesajını gönderdi.

Aslıhan Kapanşahin, ilk olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Tülin Şahin ve Mert Fırat’ın kızı rolüyle dikkatleri çekmişti.

İşte Aslıhan Güner’in paylaşımı:

Aslıhan Güner'den Kuzey Yıldızı'ndaki adaşına doğum günü jesti 7