Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisine sürpriz bir oyuncu katılıyor! Asya’nın hayatını etkileyecek!

Sadakatsiz dizisine sürpriz bir oyuncu katılıyor! Asya’nın hayatını etkileyecek!

tarafından zk zk

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve dünyaca ünlü BBC’nin dizisi Doctor Foster uyarlaması olan Sadakatsiz dizisine bir oyuncu daha katıldı. Her bölümü heyecanla izlenen ve Çarşamba akşamları reytingde birinciliği kimseye bırakmayan bir yapım olarak dikkatleri çeken Sadakatsiz, bir sürpriz isimle gündemde.

Star TV’de ekrana gelen ve şimdilerde dijital platformda yayınlanması gündemde olan Avlu isimli diziyle en son ekranlara gelen Kenan Ece, artık Sadakatsiz dizisinin kadrosunda.

Sevilen oyuncu Kenan Ece, psikiyatr rolüyle kadroya dahil oldu. Ece, başarılı bir psikiyatr olan Turgay Güngör karakterine hayat verecek.

Kenan Ece, Asya’nın (Cansu Dere) en zor anında karşısına çıkacak. Ve Turgay, Asya’yı hayatında özel bir yere konumlandıracak.

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un yer aldığı, senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

Sadakatsiz dizisine sürpriz bir oyuncu katılıyor! Asya'nın hayatını etkileyecek! 7

Dizide Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen eşlik ediyor. Kadroda usta oyuncu Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Oktay Oy, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç, Bekir Hakan Uyanık ve Selin Aydınlıoğlu da yer alıyor.