Ana sayfa Sosyal Medya İşte Aslıhan Güner yeni imajıyla karşınızda!..

İşte Aslıhan Güner yeni imajıyla karşınızda!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslıhan Güner yeni sezonda yer alacağı üç ayrı film ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Yer aldığı her projede başarılı bir şekilde canlandırdığı karakterler ile seyirciden tam not alan ünlü oyuncu Aslıhan Güner, çok yakın zamanda üç farklı sinema filmi ile beyaz perdede olacak.

Seyirci beyazperdede bambaşka bir Aslıhan görecek.. Birçok değerli projede boy gösteren sevilen isim yer aldığı üç ayrı proje için de rolüne hazırlanmak amacıyla ciddi ön hazırlıklar yaptı.

Titizlikle ve büyük bir ciddiyetle hazırlıklarını tamamlayan oyuncu Hiç, Prestij Meselesi ve Komutan filmlerinde seyirciye bambaşka bir Aslıhan Güner gösterecek.

Ünlü oyuncu siyah,  kahküllü saçlarıyla yeni imajını, 3.6 milyon takipçisinin olduğu instagram hesabında paylaşarak ‘Yine yeniden değişim zamanı! notunu düştü.

İşte Aslıhan Güner yeni imajıyla karşınızda!.. 7

Tarzı ve güzelliği ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan oyuncunun paylaşımı hayranlarını heyecanlandırdı. Aslıhan Güner’in hangi proje için bu değişikliğe gittiği merak konusu olurken oyuncu kısa bir süre detayları paylaşacağını belirten çok yakında (coming soon)  ifadesini kullandı.

Aslıhan Güner’in rol aldığı yapımlardan biri yapımcılığını RJ yapım, yönetmenliğini ise Mustafa Kotan’ın üstlendiği Hiç filmi, Tek filminin devamı olma özelliği taşıyan psikolojik bir türündeki filmde  ‘Canan’ isimli başarılı bir psikiyatristi canlandıran Güner başrolü ünlü oyuncu Onur Tuna ile birlikte rol alıyor.

Başarılı oyuncunun yer aldığı ve yapımcısının da Boyut Film olduğu diğer bir proje olan Prestij Meselesi filminin yönetmeni ise Mahsun Kırmızıgül. Aslıhan Güner, Prestik Müzik döneminin anlatıldığı Prestij Meselesi filminde Hilmi Topaloğlu’nun eşi ‘Semiha’ karakterine can veriyor.Hazırlıkları devam eden projede Erdal Özyağcılar ve Mahmut Kırmızıgül gibi isimler de yer alıyor. 7 Ekim’de vizyona girecek olan Komutan filminin yapımcılığını ise Aslıhan Güner’in eşi Mert Kılıç üstlenirken başrolü de birlikte paylaşıyorlar. Güner’in Komutan filminde canlandırdığı ‘Züleyha’ karakteri ile seyirci duygu dolu anlar yaşayacak.