Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Güner’e Kuzey Yıldızı sonrası, ilgi ve sevgi daha da arttı!

Aslıhan Güner’e Kuzey Yıldızı sonrası, ilgi ve sevgi daha da arttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in başrolündeki Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Kuzey Yıldızı dizisinin yeni bölümü izleyicilerle dün akşam buluştu ve yine reytinglerde birinci oldu.

Aslıhan Güner ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile setteki zorlu şartları hayranlarına gösterdi.

Ordu Çambaşı yaylasında yapılan çekimlerde karlı kaplı ortamda keyifli hallerini yayınlayan oyuncuya hayranlarından çok sayıda beğeni yapıldı. Rolündeki başarısıyla da dikkat çeken Aslıhan Güner, “Setten bildiriyorum hala karlı,kışlı ve mutluyuz” ifadesini kullandı.

Aslıhan Güner'e Kuzey Yıldızı sonrası, ilgi ve sevgi daha da arttı! 7

Ünlü oyuncunun bu hallerine hayranlarından çok sayıda yorum geldi. Bir dizi hayranı, “Emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz, karda kışta üşüyerek… Dünkü bölümde belli hastaydın anladım ama ona rağmen şahaneydin” diye yazdı. Ünlü oyuncu da bu paylaşıma kalp bırakarak yanıt verdi.

Takipçilerinin “Samimiyet Kraliçesi” ismini taktığı Aslıhan Güner’e ilgi ve sevgi de çok fazla. Dizi için ekibin harcadığı emeğin farkında olan izleyiciler, iyi gelen reytinglerle bu emeklerin karşılık bulmasından da memnun.