Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner’i çok özleyen hayranlarına büyük sürpriz yolda!

Aslıhan Güner’i çok özleyen hayranlarına büyük sürpriz yolda!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Yıldız karakteri ile kendisine hayran bırakan ünlü oyuncu Aslıhan Güner, bir süre sonra Kayıp Şehrin Masalı dizisiyle ekrana dönmüştü. Ancak oyuncunun çok ümit bağladığı dizisi kısa süre içinde final yaptı. Reytingleri yeterli gelmeyen dizide Barış Kılıç ile başrolde oynuyordu.

Aslıhan Güner, uzun süredir ise ekranda uzak. Dizilere ne zaman döneceğini fanları merakla bekliyor. Öncelikle bu konuda henüz bir netlik olmadığını belirtelim. Ancak yine de Aslıhan Güner bu dönemde boş durmuyor. Oyuncu bir süre eşi Mert Kılıç ile tatil yaptı.

Tatilden döndükten sonra da hızla projelere başladı. Üç ayrı filmle gündeme gelmesi, kendisini çok özleyen hayranları için de güzel bir teselli oldu. Dizi olmasa bile filmleriyle izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor Aslıhan Güner.

Geçtiğimiz günlerde Tamer Levent’in başrolünde oynadığı Tek isimli filmde sadece sesi ve fotoğraflarıyla yer alacağı gündeme gelmişti. Güner’in, Onur Tuna ile kamera karşısına geçtiği Hiç filmi de Tek’in devamı niteliğinde bir yapımdı.

Aslıhan Güner'i çok özleyen hayranlarına büyük sürpriz yolda! 9

Aslıhan Güner’in Hiç ile birlikte bir de Prestij Meselesi isimli filmde rol alacağı öğrenildi. Ayrıca eşi Mert Kılıç’ın aynı zamanda yapımcılığını da üstlendiği Komutan isimli sinema filmi de yakında vizyona girecek. Böylece ünlü oyuncu, aynı anda pek çok proje ile konuşulmaya başlandı.

Aslıhan Güner, şu sıralar harıl harıl yeni rollerine çalışıyor, setten sete koşuyor. Instagram’da etkin bir isim olan Aslıhan Güner, 4 milyon takipçi sayısına ulaşmış durumda. Yerli ve yabancı hayranları güzel oyuncuyu merakla takip ediyor ve yeni projelerini de heyecanla bekliyorlar.

Aslıhan Güner'i çok özleyen hayranlarına büyük sürpriz yolda! 10

Aslıhan Güner, rol aldığı yapımlarda da birbirinden farklı karakterlere hayat veriyor. Karakteri için özel hazırlıklar yapan oyuncuyu izleyenler, bambaşka tarzda ve kişilikteki rollerde izleyecekler.

Hiç, Prestij Meselesi ve Komutan filmlerinde ayrı ayrı karakterlerle yer alan Aslıhan Güner, önümüzdeki günlerde bu filmleriyle çok konuşulacak…

Yapımcılığını RJ yapım, yönetmenliğini ise Mustafa Kotan’ın üstlendiği Hiç filmi, Tek filminin devamı olma özelliği taşıyor. Psikolojik bir dram olan Hiç filminde Canan isimli başarılı bir psikiyatristi canlandıran Güner başrolü ünlü oyuncu Onur Tuna ile paylaşıyor.

Aslıhan Güner'i çok özleyen hayranlarına büyük sürpriz yolda! 11

Başarılı oyuncunun yer aldığı ve yapımcısının da Boyut Film olduğu diğer bir proje olan Prestij Meselesi filminin yönetmeni ise Mahsun Kırmızıgül. Aslıhan Güner, Prestik Müzik döneminin anlatıldığı Prestij Meselesi filminde Hilmi Topaloğlu’nun eşi Semiha karakterine can veriyor.

Hazırlıkları devam eden projede Erdal Özyağcılar ve Mahmut Kırmızıgül gibi isimler de yer alıyor. 7 Ekim’de vizyona girecek olan Komutan filminin yapımcılığını ise Aslıhan Güner’in eşi Mert Kılıç üstlenirken başrolü de birlikte paylaşıyorlar. Güner’in Komutan filminde canlandırdığı Züleyha karakteri ile seyirci duygu dolu anlar yaşayacak.