Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner’in kardeşi ile benzerliği ‘ikiz gibi’ dedirtiyor!

Aslıhan Güner’in kardeşi ile benzerliği ‘ikiz gibi’ dedirtiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde oynadığı Yıldız karakteri ile çok sevilen Aslıhan Güner, bir süredir ekranlarda yok ancak sosyal medyada hayli aktif. Oyuncu, sezon başında büyük iddialarla başlayan Fox TV’nin dizisi Uzak Şehrin Masalı’nda oynamıştı ancak dizi bir kaç bölüm sonra ekrana veda etti.

Kendisi gibi oyuncu olan eşi Mert Kılıç ile mutlu bir hayatı olan Güner, babasını da bir kaç yıl önce kaybetmişti. Oyuncu, kardeşleri ve ailesine olan düşkünlüğüyle de dikkat çeken bir isim. Ayrıca kız kardeşlerinin kendisi ile benzerliği ise şaşırtıyor.

Şu sıralar projesi olmadığı için sosyal medyaya daha çok zaman ayıran oyuncu, hayranlarını da mutlu eden paylaşımlar yapıyor. Bir süredir Çello çalmak için kurs aldığını da yine instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla duyurmuştu oyuncu.

Fırsat buldukça sık sık kardeşleriyle de bir araya geliyor oyuncu. Son olarak küçük kız kardeşi Yasemin Güner’in doğum günü için verdiği pozlarla dikkat çekti.

Aslıhan Güner'in kardeşi ile benzerliği 'ikiz gibi' dedirtiyor! 8

İki kız kardeşi olan Aslıhan Güner’in, kendisi gibi mavi gözlü olan kardeşi Yasemin Güner’e daha çok benzediği görülüyor. Ancak göz rengi farklı olsa da Neslihan Güner de çok farklı değil.

Güzelliği ile de hayranlarının markajında olan oyuncunun, kız kardeşlerinin de en az kendisi kadar güzel olduğu dikkatlerden kaçmıyor.

Aslıhan Güner, küçük kız kardeşi Yasemin’in doğum gününü kutladığı paylaşımına, ‘Canımın içi küçüğüm’ yazdı.

Aslıhan Güner'in kardeşi ile benzerliği 'ikiz gibi' dedirtiyor! 9

Aslıhan, Yasemin ve Neslihan Güner kardeşlerin bir de erkek kardeşleri var…