Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan, başrolünde oynadığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinden ayrılıyor mu?

Engin Altan Düzyatan, başrolünde oynadığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinden ayrılıyor mu?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan ve büyük bütçeli bir yapım olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, ilgiyle izlenen bir yapım olmayı sürdürüyor. Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrolünde oynadıkları dizi, izleyicinin heyecanla takip ettiği bir yapım.

Dönem dizisi olarak ekranda göz dolduran Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, aylarca süren hazırlıklar sonrasında ekrana geldi. Büyük beklentilerle başlayan dizi, TRT’nin de gözdesi bir yapım.

Ancak son günlerde dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan’ın projeden ayrılacağı şeklinde iddialar ortaya çıkmaya başladı. Geçtiğimiz sezon final yapan ‘Diriliş Ertuğrul’ diziyle uzun süre ekranda olan oyuncu, ardından Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı ile yeniden ekrana dönmüştü.

Diziye başlamadan önce uzun süre araştırmalar yapan, dönemi araştıran Engin Altan Düzyatan, dev prodüksiyonlu diziden ayrılacağı haberleriyle gündemde.

Engin Altan Düzyatan, başrolünde oynadığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden ayrılıyor mu? 7

ES Film imzalı diziden ayrılığı ile ilgili olarak gündeme gelen oyuncuyla ilgili olarak, Gazeteci Birsen Altuntaş bazı kulis bilgileri paylaştı. Buna göre Engin Altan Düzyatan, Gold Film ile bir başka dizi için görüşmekte.

Türkiye’nin başarılı yönetmenlerinden Ketche lakaplı Hakan Kırvavaç’ın yönetmenliğini yapacağı “Rehber” isimli bir dijital proje için oyuncuya teklif gittiği konuşuluyor. Dizinin senaristliğini ise son olarak Hakim dizisinin senaryosunu yazan Yılmaz Şahin kaleme alıyor.

Hangi platform olduğu henüz net olmasa da 8 bölüm olarak planlanan dizide Engin Düzyatan’ın rol alacağı konuşulmakta. Özellikle Düzyatan’ın oyunculuğunu konuşturacağı çok özel bir rol olacağı da ifade ediliyor proje ile ilgili olarak. Rehber dizisinde yatılı okulda okuyan üç kızın etkileyici ve gerilim dolu hikayesi anlatılacak.

Senaryo ve cast çalışmaları süren dizinin kadın başrol oyuncularının da henüz netleşmedi ama Engin Altan Düzyatan ile görüşülmesi, oyuncunun Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinden ayrılacağı söylentilerini ortaya çıkardı. Dijital proje olduğu için oyuncunun her iki dizide de rol alması ise başka bir olasılık…