Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner’in sonbahar sempatisi, Yasemin Allen’e kahkül pişmanlıktır yanıtı!

Aslıhan Güner’in sonbahar sempatisi, Yasemin Allen’e kahkül pişmanlıktır yanıtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuzey Yıldızı dizisinde Yıldız karakterini başarıyla canlandıran ünlü oyuncu Aslıhan Güner, oyunculuk başarısı kadar fiziksel özellikleriyle de hayranlarından iltifatlar alıyor. Benzer bir durumu Yasemin Allen de yaşıyor ama oyuncu son günlerde yeni imajıyla hayranlarını bir hayli şaşırttı.

Kuzey Yıldızı ile son 1 yıldır çok konuşulan Aslıhan Güner, role o kadar iyi yakıştı ki, hayranları rol yapmadığını gerçekten Yıldız olduğunu bile sanabilir… Ünlü oyuncunun bu performansı dizinin de reytinglerde yukarıda kalmasını sağlayan önemli etkenlerden birisi… Güner, sosyal medyayı da sıklıkla kullanan bir isim. Kış günlerine uygun paylaşımı ile göz dolduran oyuncu, mavi gözlerini öne çıkarttı. Birçok hayranı da “Dünya güzeli. Sonbaharın en güzel tonu” gibi yorumlarda bulundu.

Aslıhan Güner'in sonbahar sempatisi, Yasemin Allen'e kahkül pişmanlıktır yanıtı! 8

En son İyi Günde Kötü Günde dizisinde izlediğimiz Yasemin Allen ise bu sezonun şanssız oyuncuları arasında yer aldı. Dizisi sadece 6 bölüm ekranda kalan Allen, yeni proje tekliflerini değerlendiriyor.

Bu süreçte imajını da yenileme kararı alan oyuncu, kahküllü yeni saç modeliyle hayranlarının karşısına çıktı.

Kimi takipçileri bu halini eleştirse de kimileri de çok beğendiklerini belirten yorumlar yaptı.

Akasya Asıltürkmen, “Kahkül pişmanlıktır isimli çalışma ama tabii bir Yasemin’e vız gelir tırısss gider” diye yorum bıraktı.

Aslıhan Güner'in sonbahar sempatisi, Yasemin Allen'e kahkül pişmanlıktır yanıtı! 9