Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Gürbüz, Kırmızı Oda setinde Binnur Kaya için kamera arkasına geçti!

Aslıhan Gürbüz, Kırmızı Oda setinde Binnur Kaya için kamera arkasına geçti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarındaki Kırmızı Oda dizisi, yeni sezonun en çok sevilen ve izlenen dizileri arasında yer alıyor. Sezon başından beri ilgiyle takip edilen dizideki olayların gerçek olması da izleyenlerin daha çok ilgisini çekiyor. Bu sezon ekrana damgasını vuran Masumlar Apartmanı ile birlikte Kırmızı Oda’nın hikayesi de Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarındaki gerçek hikayelerinden alıntılanıyor.

Kırmızı Oda’da Binnur Kaya’nın hayat verdiği Doktor Hanım, hastalarıyla arasında geçen sarsıcı diyaloglarla birlikte dizininin merkezinde. Binnur Kaya, uzun süre sonra ekrana Kırmızı Oda dizisi ile döndü.

Rol aldığı her sinema filminde ya da dizide oyunculuğuyla büyük övgü alan Kaya, performansıyla genç oyuncuların da takdir ettiği, büyük saygı duyduğu bir isim.

Binnur Kaya, yeni sezonda Doktor Hanım rolüyle Kırmızı Oda’da yine izleyenleri büyülemeye devam ediyor. Diziye kısa bir süre önce Kumru olarak katılan Aslıhan Gürbüz de yaptığı sosyal medya paylaşımlarında her fırsatta Binnur Kaya’ya sevgilerini iletiyor.

Aslıhan Gürbüz, Kırmızı Oda setinde Binnur Kaya için kamera arkasına geçti! 8

Kaya ile çalışmaktan büyük bir keyif aldığı da anlaşılan oyuncu, son olarak instagram sayfasından kısa bir görüntü yayınladı. Gürbüz’ün üzerinde Kumru’nun kıyafetleri ile setteki sahne çekimi sırasında kamera önünde değil, arkasında olduğu görülmekte.

Aslıhan Gürbüz, o anda kameranın Binnur Kaya’yı çektiği bir sahnede, kendisi de kamera arkasına geçerek oyuncuya ışık tutuyor. Binnur Kaya’nın oyunculuğuna olan hayranlığını da “Karşısında, oyunculuğu bırakıp ışığa geçtim” notuyla ve kalp emojileriyle aktarıyor Gürbüz.

İşte Aslıhan Gürbüz’ün kamera arkasındaki o hali…

Aslıhan Gürbüz, Kırmızı Oda setinde Binnur Kaya için kamera arkasına geçti! 9