Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz setinden Oktay Kaynarca ve Ozan Akbaba’nın veda pozları!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz setinden Oktay Kaynarca ve Ozan Akbaba’nın veda pozları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 178 bölümü yayınlandı. 2021 yılında da yoluna devam edecek olan dizinin reytingleri de çok iyi geliyor. Sadık bir izleyici kitlesine hitap eden dizinin setinde de oyuncular gayet neşeli bir ortamda ama ciddiyeti de bozmadan, özveriyle çalışıyor. Başrol oyuncuları 2020 yılına veda pozları ile de sosyal medyada dikkatleri çekti.

Bugüne kadar istikrarlı görüntüsü ile dikkat çeken dizinin 2021 yılında bazı farklılıklarla ekranda yer alması bekleniyor. Bu nedenle de Ocak ayının başlarında yeni bölümün yayınlanmayacağı belirtiliyor. Dizinin çekimlerine ara verildi. Ekibin 8 Ocak’a kadar dinleneceği ve sonrasında çekimlerin yeniden başlayacağı öğrenildi.

5 ve 12 Ocak salı akşamları EDHO’nun yeni bölümlerini ekranda göremeyecek olan izleyiciler bu aranın ardından ise yenilenmiş bir yapımla karşılaşacaklar. Senaryoda yapılacak yenilikler için bu aranın verildiği belirtiliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 2 hafta ekrana ara vermesi senaryo sebebiyle yaşanırken, yeni yıla oyuncuların dinlenerek başlamaları ise gelecek bölümler için bir heyecan unsuru ve avantaj olacak. Dinlenmiş olarak yeni bölümlerin çekimlerine başlayacak olan dizi ekibi, bu sırada yapılacak senaryo değişiklikleriyle birlikte 8 Ocak’tan itibaren tekrar sette bir araya gelecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz setinden Oktay Kaynarca ve Ozan Akbaba'nın veda pozları! 8

Setten paylaşımlarda bulunan Oktay Kaynarca ve Ozan Akbaba’nın 2020 yılına veda pozları da dikkatleri çekti. Kaynarca, “O zaman altıncı sezonun ilk yarısının, son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz fotoğrafı gelsin” mesajı ile aşağıdaki fotoğrafını yayınladı ve 2020 yılına da böyle veda etmiş oldu.

Dizide İlyas Çakırbeyli karakterine hayat veren Ozan Akbaba da bir veda pozu ile sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz setinden Oktay Kaynarca ve Ozan Akbaba'nın veda pozları! 9

Ozan Akbaba, fotoğrafına 2020 yılına veda içerikli şu mesajı bıraktı: “Çevremizdeki, hayatımızdaki güzel insanlar da olmasa bu senenin yüzümüzü güldüreceği falan yok. O yüzden açıkça söylüyorum 2020, haydi yoluna. Neyin var neyin yok al, … git! Gelen gideni aratmaz inşallah #2021? / #Edho yılın son bölümüyle bu akşam sizlerle. Tüm ekibin ellerine, izleyenlerin gönlüne sağlık.”