Ana sayfa Güncel Haberler Aslıhan Gürbüz’den Kumru’ya duygusal sözler! Kırmızı Oda’dan ayrıldı mı?

Aslıhan Gürbüz’den Kumru’ya duygusal sözler! Kırmızı Oda’dan ayrıldı mı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, sezonun en çok ilgi çeken yapımlarının başında geliyor. Hemen her hafta izleyenleri hüzne boğan gerçek hayat hikayeleri ekrana kilitlerken, oyunculuklarıyla da konuşturan isimler konuk olarak dizinin kadrosuna dahil oluyor.

Bu isimlerden birisi de Aslıhan Gürbüz. Oyuncu, bir kaç haftadır Kumru karakteri ile Kırmızı Oda’nın kadrosunda. Çocukken üvey babası tarafından cinsel tacize uğrayan Kumru’nun yaşadığı her şeyi Doktor Hanım’a anlattığı anlar, izleyiciyi de hüzne boğdu.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabındaki gerçek hayat hikayelerinden alıntılanan dizide Kumru’nun yaşadıkları, çoğu zaman ekran başındakilerin izlemekte zorlandıkları sahnelerle ekrana geliyor.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinden beri ekranda olmayan Aslıhan Gürbüz de müthiş oyunculuğu ile yine ekrana döndü ve Kumru’ya hayat veriyor. Oyuncu, dün akşam ekrana gelen 27. bölümde, yine göz yaşları içinde anlattı Kumru’nun hikayesini.

Binnur Kaya’nın Doktor Hanım rolüyle yer aldığı diziyi izleyenler, hem hüzünleniyor, hem sarsıcı sahnelerle duygusal anlar yaşıyor hem de toplumdaki gerçeklerle bir kez daha yüzleşiyor.

Kumru’nun yaşadıkları da pek çocuğun ve sonrasında kadının yaşadığı gerçek olaylar. Aslıhan Gürbüz de oyunculuğu ile Kumru karakteriyle beğeni topluyor.

Aslıhan Gürbüz'den Kumru'ya duygusal sözler! Kırmızı Oda'dan ayrıldı mı? 49

Bu arada hikayenin bir yerde biteceği de biliniyor. Bu hafta Kumru’nun hikayesinin biteceği düşünülüyordu ama beklendiği gibi olmadı. Çünkü Kumru, geçtiğimiz hafta utanarak anlatacağı bir gerçeği daha anlatıp bitireceğini söylemişti.

Fakat hala anlatacağı bazı olaylar olduğu ve bir sonraki hafta da dizide yer alacağı anlaşıldı. Doktor Hanım, Kumru’yu uğurlarken, haftaya da beklediğini söyledi. Böylece Kumru’nun hikayesindeki bazı boşluklar bir sonraki hafta yayınlanacak bölümde dolacak. Muhtemelen Kumru’ya da gelecek hafta veda edeceğiz.

Bu arada Aslıhan Gürbüz de instagram sayfasından aşağıdaki paylaşımı yaparak, oynadığı karakterin kendisine de çok şey kattığını ifade eden “Söylediklerin en tesirli ilaçtan bile daha büyük şifa oluyor bana” sözlerini not düştü…

Aslıhan Gürbüz'den Kumru'ya duygusal sözler! Kırmızı Oda'dan ayrıldı mı? 50