Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisinde aynı sofraya oturamasalar da sette keyifler gıcır!

Maraşlı dizisinde aynı sofraya oturamasalar da sette keyifler gıcır!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Maraşlı dizisi, kısa sürede izleyenlerin beğeniyle izlediği ve reytingleriyle de kanalı memnun eden bir yapım oldu. Başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz’un oynadıkları dizinin hikayesi ile birlikte oyunculuklar da beğeni topluyor. İki başrolün birbirlerine çok yakıştırıldığı dizide Burak Deniz, Maraşlı lakaplı Celal Kün’e, Alina Boz ise Mahur Türel’e hayat veriyor.

Dizinin tüm kadrosu oyunculuklarıyla ön plana çıkan isimlerden oluşmakta. Başarılı performanslarıyla övgü toplayan ekip, kamera önünde gergin anlar yaşasalar da kamera arkasında durum bambaşka.

Dizinin başrolleri Burak Deniz ve Alina Boz, zaman zaman birlikte pozlarıyla sosyal medyada yer alıyorlar. Birbirlerine çok yakıştırılan ve ekran uyumları da beğeni toplayan ikili, Mahur ve Maraşlı olarak çok beğenildi.

Bu arada Alina Boz’un oynadığı Mahur, ailesinin geçmişteki kirli işlerinin ortaya çıkmasıyla birlikte şok yaşamış ve İngiltere’ye yerleşmek için harekete geçmişti. Havaalanına gelen Maraşlı, onu durdurdu ama Mahur yine de uçağa bindi.

Fakat yeni bölümde Mahur’un aslında uçağa binmediğini göreceğiz. Bu arada ailesi ile de arası açılan Mahur, artık onlarla bir araya gelmek istemiyor.

Kalabalık bir aile olan Türel’ler, dizide bir sofraya oturamasa da Mahur ve ailesini oynayan oyuncuların kamera arkasında bir yemek masasında buluşmaları da güzel bir ironi oldu.

Aşağıdaki fotoğrafda, dizide Mahur’u oynayan Alina Boz, Necati’yi oynayan Serhat Kılıç, Firuzan’ı oynayan Rojda Demirer ve Aziz’i oynayan Kerem Atabeyoğlu, bir restaurantta yemek yiyorlar.

Alina Boz ve Serhat Kılıç, instagram sayfalarından bu keyifli anları paylaştılar. Serhat Kılıç’ın Necatiliği tuttu ve karakteri gibi ilginç cümlelerle yayınladı bu anları…

Maraşlı dizisinde aynı sofraya oturamasalar da sette keyifler gıcır! 9

Maraşlı dizisinde aynı sofraya oturamasalar da sette keyifler gıcır! 10

Maraşlı dizisinde aynı sofraya oturamasalar da sette keyifler gıcır! 11