Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinin parlayan yıldızı Erdem Şanlı’nın hayatı bir anda değişti!

Son Yaz dizisinin parlayan yıldızı Erdem Şanlı’nın hayatı bir anda değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Erdem Şanlı, son 3 yıldır çeşitli projelerde rol aldı… 1996 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu kısa sürede büyük bir çıkışa imzasını attı.

Vatanım Sensin’deki küçük bir rolden sonra Avlu dizisinde Oğuz olarak dikkat çeken Erdem Şanlı, sonrasında iki önemli dizide kısa süreler yer aldı.

Bu dizilerden birisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, diğeri ise Yasak Elma oldu… Üst üste etkili yapımlarda kısa süreler de olsa rol alma başarısı sergileyen oyuncu için en büyük çıkışı yaptığı dizi Son Yaz oldu…

Son Yaz’da Kaan Gök karakterini canlandıran Erdem Şanlı, hem iyi bir oyunculuk sergiledi hem de fiziki özellikleri ile dikkatleri çekti. Oyuncunun yeni dizisi ise Limit idi… Tolgahan Sayışman’ın yapım firmasının ilk dizisi olan Limit’te başrolde yer alan Erdem Şanlı, hayatının aşkıyla da bu dizinin setinde karşılaştı.

Bursa’nın Dursunbey ilçesinde çekimleri yapılan Limit dizisinde başrolde yer alan Erdem Şanlı, sette Miray Akay ile tanıştı. Kısa sürede birbirleri ile kaynaşan iki oyuncunun yakınlaşması aşka dönüştü.

Son Yaz dizisinin parlayan yıldızı Erdem Şanlı'nın hayatı bir anda değişti! 8

Miray Akay, 2000 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Çocuk oyuncu olarak 2010 yılından itibaren setlerde yer alan Akay, birbirinden farklı dizilerde yeteneğini sergiledi.

Güneşin Kızları dizisindeki Peri karakteri ile dikkat çeken Miray Akay, Bizim Hikaye dizisinde ise Zeynep olarak izleyici karşısına geçmişti. Zümrüdüanka dizisinde Meliha olarak izlediğimiz genç oyuncu, Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde de Pembe karakterini canlandırdı.

Son Yaz dizisinin parlayan yıldızı Erdem Şanlı'nın hayatı bir anda değişti! 9

Miray Akay ile Erdem Şanlı ikilisi en son Limit dizisinde bir araya geldi ve aşkları evlilik yolunda ilerliyor.

İki genç ismin kısa sürede nişanlanması ile herkesi şaşırttı. Evlilik planları yapan oyuncuların birbirleri ile uyumları da fotoğraflarına bakınca çok hoş görünüyor.