Ana sayfa Sosyal Medya Aslında Özgürsün ile ekranlara geri dönen Bade İşçil artık büyük cümleler kurmuyor!..

Aslında Özgürsün ile ekranlara geri dönen Bade İşçil artık büyük cümleler kurmuyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2018’den sonra ulusal ekrana ara veren ve hiç projede yer almayan Bade İşçil Aslında Özgürsün adlı diziyle Gain TV’de hayranlarıyla yeniden buluştu.

Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye röportaj veren Bade İşçil setlere neden bu kadar ara verdiğini şu sözlerle açıkladı; “Ara vermedim aslında, hayat durdu. Aile bağlarıma düşkün biri olarak kendimi de, onları da korumaya çalıştığım için çalışmamayı tercih ettim. Ulusal ya da dijital diye ayrım yapmadım yani. Vakitle ilgili tasarruflu yaklaşımlarım vardı ve bana içinde olma hissi uyandıracak bir proje de çıkmadı sanırım.”

Röportajda özel hayatıyla ilgili de samimi açıklamalarda bulunan Bade İşçil Hakan Gence’nin ‘Mutlu musun?’ şeklindeki sorusuna; ” Bazen unutuyorum mutlu olmayı. Çok fazla dış etkene maruz kalınca ‘Badecim sen nasılsın’ demeye sıra gelmeyebiliyor” yanıtını verdi.

Aslında Özgürsün ile ekranlara geri dönen Bade İşçil artık büyük cümleler kurmuyor!.. 7

Aşk hakkındaki düşüncelerini de anlatan Bade İşçil, “Hiç kimse ilgimi çekmiyor…Aşkı unuttum, evlilik bir zamanlar ‘Gelinlikle girer, kefenle çıkarsın’ diyeceğim bir şeydi ama hayat öyle başına gelmemiş şeyler için büyük laflar etmelik değilmiş. Evlenmeyi düşünmüyorum derken evlendim ve boşandım. Bu yüzden şimdi büyük konuşmalarımı küçülttüm. Yani cevabım; bilmiyorum, kısmet..” şeklinde konuştu.

Hayattaki en büyük korkusunun ‘çaresiz kalmak’ olduğunu belirten Bade İşçil, “Şu sıralar en çok kendimi izlediğimde ‘Ah keşke şu sahneyi böyle yapsaydım’ diyecek miyim sorusunu kendime soruyorum” dedi.

Feminist yazar Duygu Asena’nın aynı adlı romanından uyarlanan Aslında Özgürsün’de Deniz Çakır ile başrolü paylaşan Bade İşçil dizide, kendini eşine ve iki çocuğuna adamış, hayalinin bu olduğunu sanırken yeni tanıştığı özgür ruhlu bir adama âşık olmaya başlayan ‘Belgin’i oynuyor.