Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil, öyle bir pazar modu paylaştı ki gel de izleme!

Pelin Akil, öyle bir pazar modu paylaştı ki gel de izleme!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu çift Pelin Akil ve Anıl Altan’ın minik ikizleri Alin ve Lina, sevimlilikleriyle sosyal medyada da ilgiyle takip ediliyorlar. 2016 yılında evlenen oyuncu çiftin 2019’da dünyaya gelen ikiz kızları, yürümeye başladıktan sonra evdeki maceralarıyla sosyal medyaya da keyifli videolarıyla annelerinin takipçilerinin ilgi odağı oldular.

Pelin Akil ve Anıl Altan çiftin sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar beğeni topluyor. Sevimli ikizler Alin ve Lina,
kimi zaman evin altını üstüne getirirken, kimi zaman da tüm sevimlilikleriyle oyunlar oynuyorlar. Pelin Akil, kızlarının evde kendi parfüm, krem gibi bir takım eşyalarını yere indirip oynadığı görüntüleri geçtiğimiz günlerde paylaşmıştı.

Akil daha sonra iki yaramazın evdeki çamaşırları yerlere döküp üzerinde oynadıkları anları da Pelin Akil, ‘sıradan bir gün’ notuyla yayınlamıştı.

Pazar gününü evlerinde geçiren aile, Alin ve Lina’nın videolarını da takipçileriyle paylaşarak pazar moduna keyifli bir içerik sundular.

İkizlerin halleri annelerinin kamerasına aşağıdaki gibi yansıdı ve Pelin Akil, farklı tepkiler veren kızlarıyla takipçilerine sordu “Hangi pazar modundasın?” işte o paylaşım…

İşte o video:

Hangi “Pazar” modundasın?!???? @alinlinaaltann #sunday 1? 2?