Ana sayfa Dizi Haberleri Asya’nın zekası şapka çıkarttırdı! Sadakatsiz dizisi zorunlu aradan sonra farklı döndü!

Asya’nın zekası şapka çıkarttırdı! Sadakatsiz dizisi zorunlu aradan sonra farklı döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisi geçtiğimiz hafta yeni bölümü ile yayınlanmamıştı. Yönetmen Neslihan Yeşilyurt’un koronavirisü yakalanması nedeniyle yetişmeyen dizinin kolaj bölümü ekrana gelmiş ve diğer diziler reyting yükselterek bu durumdan fayda sağlamıştı.

9 Aralık Çarşamba akşamı ise Sadakatsiz’in 9.bölümü yayınlandı ve izleyicileri de fazlasıyla etkiledi. Geri dönüşü en ilginç kılan detay ise dizide zaman atlaması yaşanması oldu. 2 yıl ileriye giden dizide Volkan’ın geri dönüşü ve kurduğu plan, Asya’nın ne yapacağını bilemeyişi dikkat çekti.

Sosyal medyada Sadakatsiz dizisiyle ilgili binlerce mesaj paylaşıldı. Asya’nın zekasına hayran kaldıklarını belirten bir çok yorum yapılırken, Volkan karakterine yönelik de tepki dolu ifadelere yer verildi.

Bir İzleyici, “Asya Hanım bir nesil sizin sayenizde aldatılıp susan değil, sonuna kadar savaşan güçlü kadınlar olacak” diye yorum bıraktı. Derin’in Asya’nın zekası karşısında küçüldüğünü düşünen Sadakatsiz izleyicileri, Cansu Dere’nin oyunculuğuna da şapka çıkarttıklarını belirttiler.

Caner Cindoruk ve Melis Sezen de performansları ile izleyicileri derinden etkiledi. Dizinin başrol oyuncuları, karakterlerin hikayelerini ekran başındakilere geçirmeye başarabildikleri için, Sadakatsiz bu kadar yoğun bir ilgi görüyor.

İşte Sadakatsiz dizisinin ardından sosyal medyada paylaşılan mesajlardan bazıları:

Asya'nın zekası şapka çıkarttırdı! Sadakatsiz dizisi zorunlu aradan sonra farklı döndü! 12

Asya'nın zekası şapka çıkarttırdı! Sadakatsiz dizisi zorunlu aradan sonra farklı döndü! 13

Asya'nın zekası şapka çıkarttırdı! Sadakatsiz dizisi zorunlu aradan sonra farklı döndü! 14

Asya'nın zekası şapka çıkarttırdı! Sadakatsiz dizisi zorunlu aradan sonra farklı döndü! 15

Asya'nın zekası şapka çıkarttırdı! Sadakatsiz dizisi zorunlu aradan sonra farklı döndü! 16

Asya'nın zekası şapka çıkarttırdı! Sadakatsiz dizisi zorunlu aradan sonra farklı döndü! 17