Ana sayfa Dizi Fragmanları Alev Alev dizisinde Ömer’e hayatın gerçekleri ağır gelir!

Alev Alev dizisinde Ömer’e hayatın gerçekleri ağır gelir!

tarafından ker_def

Show TV ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Alev Alev dizisinin ilk 5 bölümü büyük ilgi gördü. Bugün dizinin 6.yeni bölümü izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde neler yaşanacağına yönelik ilk bilgiler de yayınlanan fragmanlarla ortaya çıkmıştı.

Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Cem Bender gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünden son olarak ön izleme görüntüleri paylaşıldı. Dizide Cemre’nin kızını almak uğruna verdiği mücadelenin detaylarını bulacaksınız.

Ömer’in saldırıya uğramış halinin dikkat çektiği önceki tanıtımda Ozan, Ömer’e karakolda ifade vermesi gerektiğini söylüyor ancak Ömer’in cevabı yapılanların hesabını sormak için harekete geçeceğini gösteriyor.

Ozan ile Ömer, sarnıçtaki yangınla ilgili gerçekleri itiraf etmesi için Selim’i polise götürmeye çalışırken, Ali’nin Şimal sandığı Çiçek’i odasında bulduğu anlarda tansiyon giderek yükseliyor.

Ön izleme görüntülerinde Rüya’nın babası Kerem beyin Ömer ile konuşmasının detaylarını izleyebilirsiniz. Kerem bey, Rüya’nın hayat şartları ile Ömer’inkini karşılaştırıyor ve bunun ilerideki sonuçları hakkında onu bir anlamda kızından vazgeçirmeye çalışıyor.