Ana sayfa Dizi Haberleri Baht Oyunu dizisinin Ada’sı Cemre Baysel, iddialı bir yapımla televizyon ekranlarına dönecek!

Baht Oyunu dizisinin Ada’sı Cemre Baysel, iddialı bir yapımla televizyon ekranlarına dönecek!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç kuşağın başarılı isimlerinden Cemre Baysel, başrolünü Aytaç Şaşmaz ile paylaştığı ve geçtiğimiz yaz ekranlara gelen Baht Oyunu dizisiyle uzunca bir süre gündem olmuştu.

İkili, dizideki ekran uyumu nedeniyle partnerlikleri açısından başarılı bulunmuştu. Aynı zamanda izleyici de iki oyuncuyu birbirine çok yakıştırıyordu. Dizi devam ederken aşık olan ve birliktelik yaşamaya başlayan ikili, dizinin final yapmasından sonra da ilişkilerine devam ediyor.

Uzun süredir teklifleri değerlendiren Cemre Baysel, kısa süre önce verdiği röportajda projeleri ve senaryoları okuduğunu fakat henüz istediği gibi bir proje olmadığı için karar vermediğini dile getirmişti.

Baht Oyunu dizisinin Ada’sı Cemre Baysel, iddialı bir yapımla televizyon ekranlarına dönecek! 7

Yapımcıları peşinde koşturan güzel oyuncu sonunda imzayı attı ve Faruk Turgut’un sahibi olduğu Gold Film ile yeni bir proje için anlaşmaya vardı. Senaryosunu başarılı isim Ayşe Üner Kutlu’nun kaleme alacağı “Senden Daha Güzel” dizisinin kadın başrol oyuncusu olan Cemre Baysel, Antepli bir kadın doktorla, İstanbullu ünlü bir estetik doktorunun renkli çatışması seyirciye sunulacak.

Hazırlıkları yeni başlayan dizinin cast çalışmaları Deniz Koloş tarafından yönetilecek. Diğer başrol adayları için önemli isimlerle görüşülen dizinin önümüzdeki sezon izleyiciyle buluşacağı kulislerde konuşuluyor.