Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ata Demirer çocukluk pozunu paylaştı, oyuncu Celil Nalçakan’dan yanıt gecikmedi!

Ata Demirer çocukluk pozunu paylaştı, oyuncu Celil Nalçakan’dan yanıt gecikmedi!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Türkiye’nin başarılı komedyenlerinden Ata Demirer yeni filmi Bursa Bülbülü için bir süredir sette. Uzun bir aradan sonra yeniden sete giren ünlü komedyen filmin çekimlerini için bulunduğu Bursa’da hayranlarını çocukluk yıllarına götürdü.

Çocukluğu Bursa’da geçen Ata Demirer instagram hesabında paylaştığı bir fotoğrafla takipçilerini duygulandırdı. Bursa’da, çocukluğunun geçtiği mahallede, çocukken çekildiği pozun aynısını aynı yerde veren Ata Demirer paylaşımına ‘Mahalleye dönüş’ notunu düştü.

Ata Demirer’in eski ve yeni resmi takipçilerini çok şaşırttı.Hayranları bu fotoğrafı görünce çok duygulandıklarını dile getirdiler. Oyuncu Celil Nalçakan ise fotoğrafa esprili bir yorum yaptı.

Ata Demirer çocukluk pozunu paylaştı, oyuncu Celil Nalçakan'dan yanıt gecikmedi! 98

Sivaslı oyuncu Celil Nalçakan, fotoğrafa, ‘Seneye de Sivasta mı bir film çeksek acaba ustacım?’ yorumunu yaptı. Ata Demirer de meslektaşına, ‘Yaz ben varım!’ yanıtını verdi.

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği Bursa Bülbülü filminin kadrosunda Ata Demirer’in yanı sıra Cem Gelinoğlu, Tarık Pabuççuoğlu, Melek Baykal ve Özge Özacar yer alıyor.

Bursa Bülbülü, 1980’li yıllarda komedyenin doğup büyüdüğü Bursa’da geçen bir müzikal olacak. Filmin senaryosu da Ata Demirer’e ait. Ata Demirer filmde ‘Cengiz Sezen’ isimli bir karaktere hayat veriyor.