Ana sayfa Sosyal Medya Berk Cankat’tan sonra Furkan Andıç da erkek şiddetine tepkisini koydu!

Berk Cankat’tan sonra Furkan Andıç da erkek şiddetine tepkisini koydu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son TRT 1’de yayınlanan Kara Tahta dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan Furkan Andıç, bu dizideki performansıyla herkesten alkış almıştı. Başarılı oyuncu aldığı bir kararla bir kez daha alkışı hak ediyor. Furkan Andıç da erkek şiddetine tepkisini koyan oyuncular kervanına katıldı.

Ekranın yakışıklı yüzlerinden Furkan Andıç, Çatı Katı Aşk dizisinden sonra ara verdiği setlere TRT 1 için çekilen Kara Tahta için geri dönmüştü. Andıç’ın başrolü Miray Daner’le paylaştığı Kara Tahta dizisi uzun ömürlü olamadı. Ve dizinin final yapmasına karar verildi.

Ancak Kara Tahta Furkan Andıç için farklı bir deneyim oldu. Bugüne kadar genellikle romantik komedilerde rol alan oyuncu dramlarda da başarılı olduğunu gösterdi ve dizideki performansıyla izleyicilerden büyük bir alkış aldı.

Berk Cankat’tan sonra Furkan Andıç da erkek şiddetine tepkisini koydu! 7

Furkan Andıç son aldığı kararla da izleyicilerin takdirini kazandı. Vogue dergisine röportaj veren Furkan Andıç, bundan böyle erkek şiddetini içeren işlerin dışında kalmaya çalışacağını söyledi. Böylece Furkan Andıç da dizilerde kadına şiddete tepki gösteren oyuncular kervanına katıldı.

Güzel Köylü dizisiyle büyük bir çıkış yapan yakışıklı oyuncu Berk Cankat da dizilerde kadına yönelik şiddete çok sert tepki göstermişti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda senaristlere ateş püsküren Cankat şöyle yazmıştı: “Senaryo diye yolladığınız bu çöp parçalarından kazanacağınız her bir kuruş haram zıkkım olsun inşallah! 2021’in yarısı olmadan 182 kadın katledilmiş ve siz hala pişkin pişkin senaristim diye dolanıyorsunuz.

Yazdığınız çöpün daha 50’nci sayfası dolmadan kadına şiddet, aile içi taciz, hayvan katletme, kuma getirme ve daha nice çirkinliği normalleştirerek o yarım yamalak kullandığınız ana dilinizle çok güzel anlatmışsınız. Bravo! “Ama abee bunlar satıyo, bunlar izleniyoo, izleyici bunu istiyo!” değil mi? Siz de haklısınız. Kimilerine göre para ve başarı için her yol mübah. Ben yokum kardeşim.”