Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Atatürk dizisine katılan Songül Öden, çok özel hazırlıklar yapıyor!

Atatürk dizisine katılan Songül Öden, çok özel hazırlıklar yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Songül Öden, son dönemin öne çıkan oyuncularından birisi oldu… Uysallar isimli Netflix dizisinde çok başarılı bir iş çıkartan ünlü oyuncu, ayrıca Show TV’de yayınlanan Oğlum isimli diziyle de gündemden düşmüyor.

Salı akşamları yayınlanan Oğlum dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Songül Öden’in sezon sonunda final yapacak olan diziden sonraki planı da ortaya çıktı. Oyuncu, Disney Plus’ın büyük önem verdiği Atatürk dizisinde ulu önderin annesi Zübeyde Hanım karakterine hayat verecek.

Aras Bulut İynemli ve Emma Watson’ın da başrolünde yer alacağı dizinin çekimlerinin Temmuz ayında başlaması bekleniyor. Songül Öden, yoğun bir dönem geçiriyor ve Oğlum dizisinin de çok iyi gittiğini söyledi. Oyuncu, “Güzel, gayet güzel gidiyor. Set ortamı da güzel” diye konuştu.

Atatürk dizisine katılan Songül Öden, çok özel hazırlıklar yapıyor! 5

Atatürk dizi ile ilgili gelişmeleri doğrulayan Songül Öden, şimdilik proje hakkında gizlilik sözleşmesi imzaladığı için detay veremeyeceğini anlattı. Oyuncu, “Çok büyük bir mutlulukla, gururla oynayacağım bir karakter. Çok heyecanlıyım, onun provaları var” ifadesini kullandı.

Zübeyde hanım karakteri için özel bir hazırlık süreci içinde olduğunu kabul eden oyuncu, birçok şey yaptıklarını ama gizlilik nedeniyle bunları açıklayamayacağını özellikle belirtti.