Ana sayfa Dizi Fragmanları Ateş Kuşları 15. yeni bölümde Barbaros’un itirafı her şeyi değişterecek!

Ateş Kuşları 15. yeni bölümde Barbaros’un itirafı her şeyi değişterecek!

tarafından ker_def

atv ekranlarının sevilen dizisi ‘Ateş Kuşları’, 5 Mayıs Cuma 20.00’de ekrana gelecek 15. Bölümüyle yine soluksuz izlenecek. Ateş Kuşları’nda; Barbaros, annesinin şüpheli olduğu gerçeğiyle yüzleşirken öte yandan da Nizam Eyüboğlu’na gerçekleri bir şartla itiraf eder.

Sevdiği kızı annesinin koynundan alıp kaçıranın kendi annesi olduğunu öğrenen Barbaros, Çatal’ın karşısında soğukkanlılığını korusa da oradan ayrılır ayrılmaz büyük bir panik atak geçirir. Sonrasında Gülayşe’nin yüzüne nasıl bakacağını bilemez.

Gülayşe, Sabit’in Barbaros’u ve unuttuklarını hatırlaması için Sabit’le Barbaros’u bir araya getirir. Planı işe yarar, Sabit olanları hatırlamaya ve Gülayşe’ye anlatmaya başlar.

NERMİN’İN AKIBETİ NE OLACAK?

Gerçekleri fark etmeye başlayınca iki kardeşinin arasında kalıp büyük acı yaşayan Hacer’in peşine Ali düşer; onu daha da sıkıştırır. Zıpkın ve Barbar’la birlikte Menderes’in ipini çekmeye her an daha çok yaklaşır. Ama tam Nermin’i ifade vermeye şubeye götürürken önlerine çıkan bir sokak çocuğu Nermin’i bıçaklayınca, Ali ve Barbaros bir karar alırlar.

BARBAROS, HER ŞEYİ NİZAM’A ANLATIYOR!

Barbaros Nizam’ın karşısına geçer ve kızı Lara’yı bulduğunu itiraf eder. Nizam’ın yıllardır tutunduğu rüyası gerçek olacaktır. Ama Barbaros’un bir şartı vardır! Nizam, 23 yıldır hasretini çektiği kızına kavuşabilecek mi? Barbaros’un şartı ne olacak?

KÖKSÜZLER VE NİZAM EYÜBOĞLU KARŞILAŞMASI

Geçmişte ise, Köksüzler ansızın karşılarında Nizam Eyüboğlu’nu bulurlar.

Yapımı Mehmet Bozdağ’a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen otururken dizinin başrollerinde; İlayda Alişan (Gülayşe), Hande Soral (Mercan), Burak Tozkoparan (Barbaros), Görkem Sevindik (Ali) rol alıyor.