Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı 96. yeni bölümde çok ilginç olaylar yaşanacak!

Gönül Dağı 96. yeni bölümde çok ilginç olaylar yaşanacak!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren izleyicilerin gönüllerinde taht kuran, her hafta reyting rekorları kıran Gönül Dağı, her Cumartesi TRT 1 ekranlarında ilgi odağı olmaya devam ediyor. Dizinin 96. Bölümü, 6 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

Gedelli Spor Şampiyon Olabilecek mi? Selma, Evindeki Sorundan Nasıl Kurtulacak? Amcaoğulları, Azize ile İlgili Neler Öğrenecek? Yaşar ve Sennur’un İsteme Merasiminde Yaşanacak İlginç Olaylar… Dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler izleyicileri bekliyor.

Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıran hem de yüzlerindeki eksik etmeyen Gönül Dağı, gençleri girişimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam ediyor.

Gönül Dağı’nın 96. Bölümünün özeti ise şöyle: “Gedelli Spor, kümede kalabilmek için maçlara çıkacaktır. Teknik direktör Muammer önderliğinde maçlara hazırlanan takım, aksiliklerle karşılaşır. Gedelli Spor şampiyon olabilecek midir?

Selma, evinde su borusu patladığı için zor anlar yaşar. Selma bu sorundan nasıl kurtulacaktır?

Dişçi Musa’nın kabuğuna çekilmesi Veysel ve Cemile’yi çok üzer. Veysel, Azize’ye ulaşabilmek için huzurevine gider. Azize ile ilgili amcaoğulları ne öğrenecektir?

Yaşar ve Sennur’un isteme merasimine Ramazan ve Münir katılır. İkilinin tepkisi ne olacaktır?”

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Ayten Uncuoğlu, Zümre Meğreli, Sait Seçkin, Güliz Aybay, Öznur Yağcı, Hande Nur Tekin, Sevilay Gültekin, Beril Karademir, Samet Arda Mercan, Ali Toptaş, Sercan İnceer, Mücahit Koçak, Cengiz Sezgin, Melis Sevinç, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül, Özlem Mert Köseoğlu, Kadir Bertan, Mustafa Şahin, Ulaş İnan Torun rol alıyor.

Gönül Dağı’nın 96. Bölümü, 6 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1’de.