Ana sayfa Dizi Analiz Ateş Kuşları 20. bölüm analizi; Gülayşe ve Barbaros izleyicileri duygudan duyguya sürükledi!

Ateş Kuşları 20. bölüm analizi; Gülayşe ve Barbaros izleyicileri duygudan duyguya sürükledi!

tarafından ker_def

atv’nin sevilen dizisi Ateş Kuşları, 20. bölümüyle yoğun ilgi gördü. Ateş Kuşları’nın 20. Bölümünde Kara adım adım Ateş Kuşları’na yaklaşırken, Barbaros ve Gülayşe’nin sözlenmesi bölüme damga vurdu. Dizi, Ateş Kuşları etiketiyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

Ateş Kuşları reytinglerde tüm gruplarda da ikincilik elde ederek önemli bir başarı kazandı. Ateş Kuşları’nın 20. bölümünde neler oldu?

Hasta yatağında yatan Mercan’a numarası bilinmeyen bir telefondan Kara’nın kendisiyle özdeşleştirdiği “Meselem” şarkısı eşliğinde bir video gönderildi.

Mercan, videoda yıllar önce Ali’nin yanlışlıkla Gülayşe’nin annesi Bahar’ı öldürdüğü anları izleyince şoke oldu. Ali, Kara’nın öldüğüne inansa da Zıpkın inanmadı. O sırada; Kara, Ateş Kuşları Mola Yeri’ne bıraktığı hoparlörden şarkısını çalmasının ardından hoparlörün yanındaki telefondan Ateş Kuşları’nı aradı. Kara’nın yaşadığından emin olan Zıpkın, yıkıldı. Kara ise bu anları uzaktan arabanın içinde izledi.

Mercan, omurilik ameliyatına girmeden önce Barbaros’u yanına çağırarak bir an önce Gülayşe ile evlilik yolunda adımlar atmasını söyledi.

Barbaros, Gülayşe’yi hastanenin bahçesine çıkardı, hastanenin bahçesinden kopardığı gülle evlenme teklifi etti. Barbaros, “Evlenmeyi hiç düşündün mü? Benimle?” diye sorduğunda Gülayşe hiç düşünmeden “Bizden çok güzel olur. Evet!” diyerek karşılık verdi.

Barbaros; yüzükleri taktıktan sonra çiçeğini ve çikolatasını Savcı Sare ile Doktor Mete’ye aldırdı. Hep beraber Mercan’ın hastanede kaldığı odaya gidip Gülayşe’yi Ateş Kuşları’ndan istediler. Gülayşe ve Barbaros, Ateş Kuşları’nın rızasını da aldıktan sonra muradına erdi.

Yapımı Mehmet Bozdağ’a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait; yönetmenliğini Bülent İşbilen’in yaptığı Ateş Kuşları’nın başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik paylaşıyor.