Ana sayfa Dizi Fragmanları Ateş Kuşları dizisi 7. yeni bölümde Gülayşe bir seçim yapmak zorunda!

Ateş Kuşları dizisi 7. yeni bölümde Gülayşe bir seçim yapmak zorunda!

tarafından ker_def

atv ekranlarının sevilen dizisi ‘Ateş Kuşları’, 10 Mart Cuma 20.00’de ekrana gelecek 7. Bölümüyle nefesleri kesecek. Ateş Kuşları’nda Gülayşe; Çatal’ın tehdidiyle ailesi ve aşkı arasında bir seçim yapmak zorunda kalırken, Barbaros’un ise Çatal’ın oğlu olduğu ortaya çıkar.

Gülayşe, bir yanda âşık olduğu Barbaros diğer yanda Zümrüt’ün Çatal tehdidi ile iyice köşeye sıkışır. Seçim yapmak zorundadır. Gülayşe, bir gün bile olsa Barbaros’la hayalini kurduğu aşk masalını yaşamak ister. Bir erkekle ilk kez yemeğe çıkacaktır. Heyecan içinde hazırlıklara başlar. Ama Gülayşe’yi bekleyen gerçekler bu masalı, uyanmak isteyeceği bir kabusa çevirecektir.

NİZAM, YILLAR SONRA TELEVİZYON KARŞISINDA

Nizam’ın beklediği o gün nihayet gelir. Televizyon karşısındadır. Gözyaşları içinde yıllardır kayıp olan kızına seslenir. Artık kaçış yoktur. Mercan, Zıpkın’ı daha fazla oyalayamaz. Nizam’a her şeyi anlatmak için kapıdadır!

BARBAROS, ÇATAL’IN OĞLU OLDUĞUNU ÖĞRENECEK Mİ?

Şirin, biricik oğlu Barbaros’uyla hasret giderirken Çatal ve Vefa gölge gibi önlerine çıkar. Ama hiç beklemediğimiz bir şekilde Çatal silahını Barbaros’a değil Vefa’ya doğrultur. Çünkü Barbaros, Çatal’ın oğludur! Barbaros Çatal’ın oğlu olduğunu öğrenecek mi?

KÜÇÜK MERCAN’IN GELECEK HAYALLERİ

Geçmişte ise Mercan, Köksüzler için büyüdükleri zamana dair gelecek hayalleri kurar. Sanki bu günleri görmüş gibi Gülayşe’nin karşısına çıkacak olan erkekten bahseder, yaşayacakları acılardan habersiz…

Yapımı Mehmet Bozdağ’a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Gökhan Ayiz otururken dizinin başrollerinde; İlayda Alişan (Gülayşe), Hande Soral (Mercan), Burak Tozkoparan (Barbaros), Görkem Sevindik (Ali) rol alıyor.