Ana sayfa Dizi Haberleri Veda Mektubu dizisiyle ekrana dönen Nurgül Yeşilçay’ı çok şaşırtan, kadınların unutamadıkları aşk gerçeği!

Veda Mektubu dizisiyle ekrana dönen Nurgül Yeşilçay’ı çok şaşırtan, kadınların unutamadıkları aşk gerçeği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar gibi 3 usta oyuncunun yanı sıra son dönemin dikkat çeken genç yeteneklerinden Rabia Soytürk ile Emre Kıvılcım’ın başrolündeki yeni dizinin adı Veda Mektubu… Kanal D ekranında pazartesi akşamları izleyicilerle buluşan dizinin çekim kalitesi muhteşem. Dizinin dekorları, aksesuarları ve oyuncuların kıyafetleri gibi detaylara bakıldığında da üzerinde çok uğraşılmış bir çalışma olduğunu görebilirsiniz.

Alanur karakterini canlandıran Nurgül Yeşilçay, kendi ayakları üzerinde duran çok güçlü bir kadını canlandırmaktan memnun görünüyor. Kontrol etmeyi seven bir kadın olan Alanur gibi kendisinin de bu tarafının bulunduğundan bahseden Yeşilçay, “Her şeyi kontrol etmem gerekiyor” diye konuştu.

Gül Oğuz ile yapımcı olarak daha önce İkinci Bahar dizisinde birlikte çalıştıklarını hatırlatan oyuncu, her şeyi rahatlıkla konuşabildiklerini anlattı.

Nurgül Yeşilçay, Gül Oğuz ile yaptıkları konuşmalarda nasıl bir rol arzu ettiğini söylediğini ve sonrasında da bu Alanur karakterinin teklifinin geldiğinden bahsetti.

Dizinin hikayesinde yıllardır unutamadığı aşkı ile kaderin bir araya getirme durumu olduğundan bahseden oyuncu, bu karakterin gerçekliğini de sorguladı. Yani Alanur’un unutamadığı bir aşkının olması hali Nurgül Yeşilçay’a ilk başta çok da inandırıcı gelmemiş olacak ki, çevresindeki kadınlara bu durumu sorma ihtiyacı hissetmiş.

Nurgül Yeşilçay, “Görüştüğüm bütün kadın arkadaşlarıma sordum, çoğunluğunun, yüzde 90’nının unutamadığı bir aşkı varmış. Bu bana çok ilginç bir bilgi geldi. Belki seyirciye gelmeyebilir ama bence çok ilginç bir bilgi” dedi.

Diğer dizi projelerinden farkının kadersel bir döngü olmasını örnek gösteren oyuncu, bunu izleyicilerin hikayeyi izleyince anlayabileceklerinden de bahsetti.

Nurgül Yeşilçay’ın dizideki Alanur karakterine her şeyi kontrol etme isteği üzerinden benzerlik taşıması da dikkat çekici bir başka detay olarak gözüküyor.