Ana sayfa Dizi Haberleri Ateş Kuşları dizisi Cuma rekabetinin en sürpriz projesi olabilir!

Ateş Kuşları dizisi Cuma rekabetinin en sürpriz projesi olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında geçen sezon başlayan Ateş Kuşları isimli dram dizisinin iyi reytingler elde etmesi ve geniş bir hayran kitlesinin dikkatini çekmesi kimseyi şaşırtmadı. Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti gibi iki güçlü dizinin karşısında kendi kitlesini oluşturması bile dizi adına çok önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti.

Hande Soral, Görkem Sevindik, İlayda Alişan ve Burak Tozkoparan’ın başrollerinde yer aldığı Ateş Kuşları dizisinin etkileyici dram hikayesi yeni sezonda da izleyicileri yine atv ekranına çekecektir.

Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizilerinin güçlü çıkışından sonra ikinci sezon performansları da merakla bekleniyor. Ayrıca 18. sezonu ile Arka Sokaklar dizisi daha da iddialı bir geri dönüş ile Cuma rekabetine katılacak. Böyle 3 önemli rakibinin karşısında Ateş Kuşları dizisinin kendi izleyici kitlesini ekrana taşıyarak, iyi reytingler elde etmesi kimseyi şaşırtmamalı.

Dizinin hikayesini beğenen ve ilk sezonda büyük destek veren izleyiciler, ikinci sezonda da projenin arkasında durmaya devam edecektir.

Ateş Kuşları’nın bir başka avantajı ise diğer rakiplerinden daha erken bir süreçte ekrana gelmesi olacak. Ağustos ayının ortalarında sete çıkacak olan dizinin ekibinin yoğun bir çalışma programı ile diğer Cuma dizilerinden daha erken ekranda olması planlanıyor.

Atv’nin 1 Eylül Cuma ilk bölümü yayınlamayı hedeflemesi de aslında diziye erken başlayıp, izleyicilerin sadakati artırılarak ve yeni seyirciler eklenerek diğer rakiplerden önce davranmak olarak anlaşılıyor.

Yalı Çapkını dizisi için de ekip 15 Ağustos’ta sete çıkacak, ancak ikinci sezonun ne zaman başlayacağına yönelik henüz net bir bilgi yok. Kızılcık Şerbeti dizisi için de Ağustos sonunda ekibin sete çıkması ve yine eylül ayı içinde de yeni bölüm yayınlanması bekleniyor. Aynı durum Arka Sokaklar dizisi için de geçerli.

Bu 4 dizinin büyük rekabetinde Cuma akşamları çok sert geçecek. Ancak Ateş Kuşları dizisinin ilk sezon performansının çok iyi olması, hikayenin gücü ve oyunculuk performansları ile reytinglerde iyi sonuçlar almaya devam etmesi kimseyi şaşırtmayacaktır.