Ana sayfa Dizi Haberleri Ateş Kuşları dizisi ikinci sezonda sürpriz bir çıkış yapabilir!

Ateş Kuşları dizisi ikinci sezonda sürpriz bir çıkış yapabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında geçen sezonun başarılı projelerinden birisi de Ateş Kuşları dizisi oldu. Dram yüklü hikayesi ile geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başaran dizinin iyi reytingler elde ettiğine şahitlik ettik.

Ancak Cuma akşamları hem Yalı Çapkını hem de Kızılcık Şerbeti dizilerinin çok etkili çıkışlar yapması Ateş Kuşları dizisinin yeterince öne çıkmasına engel oldu. Yeni sezonda ise hem Kızılcık Şerbeti hem de Yalı Çapkını dizilerinde önemli değişimler yaşanacak. Bu değişiklikler ile birlikte izleyiciler hikayelerin gidişatından memnun olmaz ise alternatif olarak Ateş Kuşları dizisine takılı kalabilir.

Yeni sezon için hazırlıklara başlayan dizinin ekibi okuma provalarında bir araya geldi. İkinci sezonda hikayeye yeni karakterler dahil oldu.

Dizinin yeni sezonuna başarılı oyuncular Bülent Polat ‘Feza’ karakteriyle, ‘Hacı Hafız’ karakteriyle ise Emin Gürsoy dahil oldu.

Büyük bir merakla beklenen ‘Ateş Kuşları’nın yeni sezonu Eylül’de izleyici karşısına çıkacak. Dizinin hayranları şimdiden ikinci sezonun heyecanını yaşıyor.

Snaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait olan dizini yönetmenliğini Bülent İşbilen ve Yıldız Aşanboğa yapıyor.

Ateş Kuşları’nın başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik paylaşırken dizinin kadrosunda şu isimler de yer alıyor:

“Nizam Namidar, Ahmet Saraçoğlu, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu, Ali Önsöz ve dizideki çocukluk karakterlerine hayat veren Umut İnan, Almira Abay, Fuat Fatih Odabaşı, Berke Obuz ve Umut Ege Baştemur.”

‘Ateş Kuşları’ Eylül’de yeni sezonuyla atv’de seyirciyle buluşacak.