Ana sayfa Dizi Haberleri Ateş Kuşları dizisi ikinci sezonunda yeni oyuncular kimler oldu? İşte yanıtı!

Ateş Kuşları dizisi ikinci sezonunda yeni oyuncular kimler oldu? İşte yanıtı!

tarafından ker_def

atv’nin ve Türkiye’nin en çok sevilen ve konuşulan dizilerinden ‘Ateş Kuşları’, bu sezon da heyecan ve sürprizlerle dolu. 2. sezonuyla dizi severlerle buluşmaya hazırlanan ‘Ateş Kuşları’nın 22. bölümünden 2. fragmanı yayınlandı.

Tanıtım videosu sosyal medyada kısa süre içerisinde en çok izlenenler arasında girerken yayınlanan tanıtıma Gülayşe ve Barbaros’un hastanede yüzleştiği sahne ve Gülayşe’nin “Hayat sana vurdu. Sen de bana vurdun. Tam da babanın oğlusun!” sözleri damga vurdu.

Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ilk sezonunda en çok konuşulan dizi olan Bozdağ Film imzalı ‘Ateş Kuşları’ dizisinin ikinci sezonundan ikinci tanıtımı yayınlandı.

Merakla beklenen ‘Ateş Kuşları’ yeni sezonda da çok konuşulacak. Tanıtımda Eyüboğlu ailesinin geçirdiği büyük kaza merakı arttırırken, Gülayşe ve Barbaros’un hastanede yüzleştiği görüntüler sosyal medyaya damgasını vurdu.

DİZİYE KATILAN YENİ OYUNCULAR

‘Ateş Kuşları’nın ikinci sezon ikinci tanıtımı yayınlandıktan kısa süre sonra sosyal medyada gündem olarak binlerce yorum ve beğeni aldı.

Yeni sezon çekimlerine iki hafta önce başlayan dizinin tanıtımında diziye bu sezon katılan ünlü oyuncular Emin Gürsoy ve Bülent Polat da yer aldı.

Emin Gürsoy ‘Hacı Hafız’ Bülent Polat ‘Dr. Feza‘ karakterlerine hayat verirken dizinin 2. sezon yayınlanan iki tanıtımı ile yeni sezonda ekranda çok farklı bir ‘Ateş Kuşları’ olacağının mesajını verdi.

Başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda diğer isimler şöyle:

“Nizam Namidar, Ahmet Saraçoğlu, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu, Ali Önsöz ve dizideki çocukluk karakterlerine hayat veren Umut İnan, Almira Abay, Fuat Fatih Odabaşı, Berke Obuz ve Umut Ege Baştemur.”

Merakla beklenen ‘Ateş Kuşları’ yakında atv ekranında seyirciyle buluşacak.