Ana sayfa Dizi Haberleri Yabani dizisi 12 Eylül’de başlıyor, salı akşamları rekabet sert olacak!

Yabani dizisi 12 Eylül’de başlıyor, salı akşamları rekabet sert olacak!

tarafından ker_def

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği FOX’un yeni dizisi Yabani’nin yayın tarihi belli oldu. 12 Eylül Salı günü izleyiciyle buluşacak olan dizinin yayınlanan yeni tanıtımı da izleyicilerden tam not aldı. Tanıtıma “Biz kardeşlerimizi sokaktan seçeriz” sözü damga vurdu.

İddialı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla şimdiden sezonun en çok konuşulan dizilerinden olan Yabani, köklü bir aileden kaçırılıp sokakta yaşam mücadelesi ile başlayan bir hayatın malikaneye uzanma yolculuğunu konu alıyor.

Yabani dizisi bu sezon salı akşamları ekrana gelen güçlü dizilerle büyük bir reyting rekabetine girişecek. Show TV’de Aile dizisinin ikinci sezonunun çok etkili olması bekleniyor. atv’de yenilenen hikayesi ile Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ikinci sezonu yayınlanacak. Ayrıca Kanal D ekranında çok sevilen Üç Kız Kardeş dizisi de üçüncü sezonu ile ekranda olacak. Salı akşamları diziler arasındaki rekabet çok sert geçecek gibi gözüküyor.

Dizinin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani ve Şebnem Hassanisoughi Bilgiç yer alırken dizide ayrıca şu isimler bulunuyor:

“Osman Alkaş, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Birgül Ulusoy, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol.”

Yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun’un oturduğu, senaryosunu Hilal Yıldız’ın kaleme aldığı ‘Yabani’ 12 Eylül Salı günü FOX’ta.