Ana sayfa Dizi Haberleri Ateş Kuşları dizisi, Yalı Çapkını’ndan sonra yeni sezonun ikinci büyük sürprizi oldu!

Ateş Kuşları dizisi, Yalı Çapkını’ndan sonra yeni sezonun ikinci büyük sürprizi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ateş Kuşları isimli atv dizisinin ikinci bölümü ile yine çok iyi reytingler elde etmesi büyük bir başarı olarak gözüküyor. Dizinin ikinci bölümü de tüm kişiler kategorisinde yine 8’li oranlarda reytingler elde etti ve ilk bölümdeki başarısını tekrarladı. Zaten atv dizileri genellikle genel izleyici kategorisinde çok başarılı sonuçlar elde ediyor.

Hande Soral, İlayda Alişan, Görkem Sevindik ile Burak Tozkoparan’ın başrolünde yer aldığı Ateş Kuşları dizisinin ikinci bölümü de aynen ilk bölüm kadar etkiliydi ve izleyicilerin hikayeye bu kadar güçlü bir şekilde destek sunması büyük bir başarı olarak gözüküyor.

2022-2023 sezonunda en iyi çıkışı yapan dizi olarak Yalı Çapkını çift haneli reytingler ile yoluna devam ediyor. Yine Yalı Çapkını gibi Cuma akşamı ekrana gelen Ateş Kuşları dizisinin de çok başarılı sonuçlar alarak, sezonun ikinci büyük çıkışını sergilemesi büyük bir başarı olarak gözüküyor.

Sokak çocuklarının hayata tutunma, bir aile kurma ve geleceğe umut ile bakma hikayesi olarak da özetlenebilecek olan Ateş Kuşları, oyuncuların da senaryoyu çok beğenmelerinin sonucu olarak, izleyicilerde çok farklı bir duygu dünyasının kapılarını araladı.

Belki de birçok kişinin dikkat etmediği sokak çocuklarına yönelik olarak bir farkındalık projesi olması da beklenen Ateş Kuşları’nın etkileyici senaryosu, milyonların kalbini kazandı. İkinci bölümde gelen bu yüksek reyting oranı, dizinin tuttuğunu ve 2023 yılına damga vuracak bir yapım olacağını anlatıyor.

Yalı Çapkını dizisinin ardından bu sezonun en sürpriz çıkışını yapan ikinci projenin de Ateş Kuşları olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Dizinin bu etkileyici hikayesi ile gelecek haftalarda da izleyicileri atv ekranına çekmesi ve çift haneli reytinglere doğru yol alması kimseyi şaşırtmayacaktır.