Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma ve konserler derken, Şevval Sam her günü dolu dolu yaşıyor!

Yasak Elma ve konserler derken, Şevval Sam her günü dolu dolu yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Fox TV ekranında yayınlanan Yasak Elma dizisinde altıncı sezona devam eden Şevval Sam, ayrıca müzik alanında çalışmalarına da devam ediyor. Yasak Elma dizisi için haftanın 4 günü sette bulunan oyuncu, ayrıca 3 gününü de konserlere ayırıyor ve böylelikle bir haftayı dolu dolu geçiriyor.

Şevval Sam, son iki sezondur Yasak Elma dizisinde kendisine yapılan izleyici baskısı ve arkadaşlarını yalnız bırakmama düşüncesi ile kalmıştı. Ancak altıncı sezonun final olması ve artık hayatına Yasak Elma yoğunluğu olmadan devam etmek isteyen bir düşüncesi bulunduğu da biliniyor.

Eda Ece’nin de geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada dizinin sezon sonunda final yapacağı bilgilendirmesi, izleyicilerin de Yasak Elma’ya veda etmeye hazırlanmasına neden oldu.

Yasak Elma ve konserler derken, Şevval Sam her günü dolu dolu yaşıyor! 7

Şevval Sam, dört gün sette ve üç gün de konserlerde olduğu halde enerjisinin yüksek olduğunu belirterek, memnun olduğunu anlattı. Oyuncu, “Sevdiğim işi yapıyorum. Çok da talep olduğu için bir şekilde geri çevirmek istemiyorum. Enerjim varken, yapabildiğim kadar yapayım” diye konuştu.

Müzik ve oyunculuk konusunda ilerlemeyi düşünen Şevval Sam, Yasak Elma dışında geçen yıl Netflix için çekilen Ru dizisinde konuk oyuncu olmuştu. 2023 yılı içinde de bu sefer Disney Plus için hazırlanan bir projede yine konuk oyuncu olarak yer alacağını anlatan Şevval Sam, “Farklı karakterler olmasını önemsiyorum. Yasak Elma bizim için artık konfor alanı, ne yapacağımızı iyi biliyoruz. Orada olmaktan hala çok mutluyum. Zaten ekip ile 5 senedir aile gibi olduk” diye konuştu.

Bu yoğun tempoya rağmen müzik faaliyetlerinde de yeni adımlar atan ve dinleyicilerinin de ilgisini artıran Şevval Sam, gidebildiği kadar yere gidip konserler vermeyi de sürdürecek.