Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti’ndeki başarısıyla kıskandıran Evrim Alasya’nın kişiliğini anlatan 3 kelime!

Kızılcık Şerbeti’ndeki başarısıyla kıskandıran Evrim Alasya’nın kişiliğini anlatan 3 kelime!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Kıvılcım karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Evrim Alasya, başarılı performansı ile de hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Barış Kılıç ile de çok iyi bir partnerlik süreci geçiren oyuncu, dizinin hikayesindeki etkili konumuyla da başarının mimarlarından birisi olarak gözüküyor.

Kızılcık Şerbeti, AB ve ABC1 reyting gruplarında çift haneli oranlara ulaşabilen, sezonun en başarılı yapımları arasına adını yazdıran bir proje. Tüm kişiler kategorisinde de çift haneli oranlara ulaşamasa bile milyonlarca izleyiciyi ekrana taşıyabilen dizi, bu sezonun en çok izlenen yapımlarından birisi olmayı başardı.

Evrim Alasya ile Barış Kılıç ikilisinin dizide canlandırdığı Ömer ile Kıvılcım’ın sahneleri de heyecanla bekleniyor. İkilinin arkadaşlığı, yüksek enerjisi, sosyal medyaya ve basına yansıyan halleri de tecrübenin önemini bir kez daha ortaya koyuyor.

Evrim Alasya, kendisini anlatan en iyi ifadelerden birisinin denge olduğunu söyledi. Oyuncu, “Beni en iyi tanımlayan kelime denge diyebilirim. Dengeli olmaya çok önem veriyorum ben hayatta. Renklilik diyebilirim. Renkli olmayı da severim. Ve delilik.”

Ön yargılarının olduğunu kabul eden oyuncu, farkında olup bu ön yargılarını kırmaya da çalıştığından bahsetti. Oyuncu, “Ön yargısız insan mı var! Farkında olup kırmaya çalıştıklarım da var, hala kıramadıklarım da var” dedi.

Kıvılcım karakteri ile benzer yönlerinin olduğundan bahseden Evrim Alasya, adalet duygusunda birleştiklerini ifade etti. Oyuncu, “Adalet duygusu bana da aileden gelen bir duygu. Kıvılcım kadar sert değilim ama adil olmayı becerebiliyorum hayatımda, birçok yerde” diye konuştu.