Ana sayfa Sosyal Medya Ateş Kuşları dizisinde Burak Tozkoparan izleyicilerin yüreklerine dokunmayı başardı!

Ateş Kuşları dizisinde Burak Tozkoparan izleyicilerin yüreklerine dokunmayı başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları atv’de yayınlanan Ateş Kuşları isimli dizide Barbaros karakterini canlandıran Burak Tozkoparan, başarılı performansı ile göz doldurmaya devam ediyor. Dizinin 10. bölümü de geride kaldı ve hikaye gayet başarılı şekilde ilerliyor. Reytinglerin de fena olmaması sonucunda dizinin ikinci sezonda da devam etme ihtimali yüksek gözüküyor.

Ateş Kuşları projesinde Gülayşe karakterini canlandıran İlayda Alişan ile Barbaros olarak izlediğimiz Burak Tozkoparan ikilisinin etkileyici işbirliğini de izliyoruz. Dizinin başrolünde yer alan ikili, sosyal medya ortamında da son dönemin en başarılı dizi çiftlerinden birisi olarak gösteriliyor.

Ateş Kuşları dizisinde İlayda Alişan, hikayenin başından bu yana senaryonun merkezinde olmasının da avantajı ile çok konuşuldu. Burak Tozkoparan’ın canlandırdığı Barbaros karakteri ise son haftalarda da daha çok önem kazandı. Birçok izleyici genç oyuncunun performansına olan hayranlığını sosyal medyada yorumlara yansıtıyor.

Bir izleyici diyor ki, “Barbaros sen nasıl bir kralsın. Ben bu adamı çok seviyorum hem kendisi çok karizma, yakışıklı, tatli, iyi kalpli birisi hem de oynadığı bütün karakterler sevimli ve vicdanlı.”

Dizi izleyicisi bu sözleri ile Barbaros karakteri ile Burak Tozkoparan’ı ne kadar birbirine yakıştırdığını, oyuncunun hem gerçek kişiliğini ne kadar çok beğendiğini hem de bu karaktere ne kadar güzel oturduğunu anlatmış oldu.

Benzer birçok yorumu da sosyal medya ortamında bulabilirsiniz. Ateş Kuşları dizisinde Gülayşe ile Barbaros sahnelerinin izleyenlerin yüreklerine dokunduğu gerçeğini de bu yorumlardan görebilirsiniz.

Burak Tozkoparan ve İlayda Alişan ikilisinin kamera karşısında da çok güzel göründüklerini, birbirleri ile uyumlarının başarılı olduğu ve rollerini içselleştirmelerinin de izleyicideki yansımasının çok olumlu olduğunu yine yorumlardan anlamaktayız.