Ana sayfa Sosyal Medya Ateş Kuşları dizisinde Hande Soral çekerken profesyonelce ağlıyor, izlerken gerçekten gözyaşı döküyor!

Ateş Kuşları dizisinde Hande Soral çekerken profesyonelce ağlıyor, izlerken gerçekten gözyaşı döküyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ateş Kuşları dizisinde Mercan karakterini canlandıran Hande Soral, uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönüş yaptı. 1987 yılında dünyaya gelen oyuncu, en son Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Ümit karakteri ile televizyon ekranında yer aldı. Ayrıca Alef isimli dijital dizide de Su karakterini canlandıran Soral, şimdilerde atv’de başarılı performans yakalayan Ateş Kuşları dizisinin kadın başrollerinden birisi olarak yoluna devam ediyor.

Anne olmasının da verdiği hissiyat ile sette yer alan oyuncu, sokak çocukları tarafından çöpte bulunan minik bir bebeğin öyküsü olarak ortaya çıkan Ateş Kuşları projesinde yer aldığı için de çok memnun. Cuma akşamları yayınlanan dizinin reytinglerinin de iyi gelmesi ekibin motivasyonunu üst düzeye çıkartıyor.

Ateş Kuşları dizisinde Hande Soral çekerken profesyonelce ağlıyor, izlerken gerçekten gözyaşı döküyor! 8

Hayranlarından gelen soruları yanıtlayan Hande Soral, ilginç bilgiler verdi. Ali ve Mercan’ın ne zaman evleneceği sorulunca oyuncu, “Ne evlenecek mi, bilmiyorum. Evlenmesi bize sürpriz olur” dedi.

Dizinin sahneleri yayınlanırken ekran başında ağladığını belirten bir izleyicinin sorusuna yanıt veren oyuncu, kendilerinin de sette göz yaşı döktüğünü şu sözlerle anlattı:

“Evet, gerçekten ağlıyoruz. Sahne gereği, üzüldüğümüz için ağlıyoruz gibi düşünmeyin, profesyonel olarak ağlıyoruz. Ama seyrederken gerçekten Hande olarak ağlıyorum. Kendi çektiğim sahnelere de benim oynamadığım sahneleri de ağlayarak seyrediyorum diziyi.”

Ateş Kuşları dizisinde Hande Soral çekerken profesyonelce ağlıyor, izlerken gerçekten gözyaşı döküyor! 9

Mercan karakterini sevdiğini ve onun her halini olduğu gibi kabul ettiğini anlatan oyuncu, sette en çok gülen iki kişinin Görkem Sevindik ile İlayda Alişan olduğunu ifade etti.

İkilinin karşılıklı sahnesinin çekimlerinin bazen saatlerce sürdüğünü anlatan Hande Soral, ekibin de onların bu haline çok güldüğünü dile getirdi.

Takipçilerinden çok güzel yorumlar aldığını ve hepsini okumaya çalıştığını anlatan oyuncu, “Bende olmayan fotoğraflarıma ulaşabiliyorsunuz, nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama hepinize bayılıyorum” şeklinde konuştu.