Ana sayfa Sosyal Medya Böyle özeleştiri görülmedi! Kardeşlerim dizisinin Yasmin’i Eylül Lize Kandemir’den çarpıcı bir özeleştiri

Böyle özeleştiri görülmedi! Kardeşlerim dizisinin Yasmin’i Eylül Lize Kandemir’den çarpıcı bir özeleştiri

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizi projesinde yer alan genç isimlerden birisi de Eylül Lize Kandemir. Dizide yer alan birçok genç oyuncu gibi, Eylül de yine ekranda ışıltısı parlayan isimlerden birisi. Dizinin gençleri birbiri ardına meşhur oldu. Sosyal medya özellikle bu konuda çok etkili bir mecra olarak oyuncuların popülerliğini bir anda katladı.

Eylül Lize Kandemir’i birçok izleyici 2020 yılında yayınlanan Zemheri dizisindeki Filiz karakterinden hatırlayacaktır. Bazı izleyiciler Elbet Bir Gün dizisindeki Janset veya Ah Nerede projesindeki Ferda olarak da tanıyabilir. Ancak çok geniş bir hayran kitlesinin onu Kardeşlerim projesinde tanıdığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Hikayede Ahmet ve Şevval’in kızı olan Yasmin, Ömer ile Sarp’ın da kardeşidir. Doruk’tan hoşlanması nedeniyle de Asiye ile Doruk’un aşkına tutkuyla bağlı olan dizinin hayranları tarafından Yasmin karakterinin pek sevilmediğini söyleyebiliriz.

Dizi TV programına konuşan Eylül Lize Kandemir, kendisiyle barışık birisi ve zaman zaman salaklıklar yaptığını ifade ederek de özeleştiride bulundu.

Böyle özeleştiri görülmedi! Kardeşlerim dizisinin Yasmin’i Eylül Lize Kandemir’den çarpıcı bir özeleştiri 7

Oyuncu, şöyle diyor: “Kendimle barışık birisiyim. Tabii ki insan kendisini zaman zaman eleştirebiliyor. Kendimi en çok ne zaman eleştiririm? Böyle ifade etmek doğru mu bilmiyorum ama yaptığım salaklıklarıma kızıyorum.”

Her gün mutlaka yaptığı şeyin cilt bakımı olduğunu ve bunu asla ihmal etmediğini anlatan oyuncu, yüzünü sürekli yıkadığını ve kremler kullandığını, cilt bakımı yapmanın da kendisini çok rahatlattığını ifade etti.

“Ne giyse yakışıyor” diyen hayranlarına giyim tarzı konusunda bilgiler de veren Kandemir, tek renkten oluşan tasarımları (monokrom) seviyor. Oyuncu tarzıyla ilgili şöyle konuştu:

“Giyim tarzım; zamansız, cesur ve monokrom. Asla eskimeyecek, her zaman değerlendirilebilecek parçalar seviyorum. Çok fazla desenli olmayan, çok renkli olmayan parçaları daha çok seviyorum. Güzel blazerları severim, güzel gömlekleri ve kumaş pantolonları severim. Biraz daha klasiğim…”