Ana sayfa Dizi Analiz Ateş Kuşları dizisinin ikinci bölümüne yangın damgasını vurdu!

Ateş Kuşları dizisinin ikinci bölümüne yangın damgasını vurdu!

tarafından ker_def

Duygu yüklü hikayesi ile izleyenleri derinden etkileyen Ateş Kuşları, ikinci bölümüyle izleyiciden tam not aldı. #AteşKuşları etiketiyle sosyal medyada da çok sayıda yorum ve beğeni alarak Türkiye ve dünya gündemine giren dizi, tüm kişiler kategorisinde yine çok başarılı bir reyting elde ederek günü ikinci olarak tamamladı. AB grubunda ortalamanın üzerinde gelen reytingler ile dördüncülük elde eden dizi, ABC1 grubunda da yine başarılı bir reyting oranıyla dördüncü sırada bulunuyor.

“Ateş Kuşları”nın ikinci bölümünde; Ateş Kuşları Mola Yeri’nde çıkan yangın bölüme damgasını vurdu. Ateş Kuşları’nın ikinci bölümünde neler oldu? İşte detaylar: Komiser Barbaros, Gülayşe’nin 23 yıl önce kaybolan Nizam Eyüboğlu’nun kayıp kızı Lara olduğundan şüphelenmesi üzerine Gülayşe’yi takibe aldı. Zümrüt’ün kirasını ödeyebilmek için kendisine hediye edilen telefonu satmaya çalışan Gülayşe’yi gören Barbaros, o’nunla karşılaşmış gibi yaptı.

Barbar, Gülayşe’nin saçına yapıştırdığı sakızı bahane ederek DNA testi için saç örneği aldı. Barbaros evine dönmek isteyen ancak kamyonetini çalıştıramayan Gülayşe’ye “Kamyoneti çalıştırırım ama bedavaya yapmam. Yemeğe çıkarken arayacağım” diyerek numarasını kaydetti.

Ateş Kuşları dizisinin ikinci bölümüne yangın damgasını vurdu! 7

Barbaros’un yemek teklifi Gülayşe’yi şaşırtırken “Neden senin gibi biri benim gibi biriyle yemeğe çıkmak ister?” sorusuna Barbaros’un ”Seni tanımak istedim” şeklinde cevabı Gülayşe’yi mutlu etti. Gülayşe, daha önce kimseyle yemeğe çıkmadığını, bu yüzden ablasının ve abilerinin izin vermeyeceğini söylemesi üzerine Barbaros “Kamyonetin Ejderya’yı hacılarken sizinkilere sormamışsın, benle çıkarken de sormazsın. Gizlice kaçırırım seni, olmaz mı?” diyerek Gülayşe’yi yemeğe çıkmak konusunda ikna etti.

Kiralarını ödemekte güçlük çeken Ateş Ailesi’nden zorla kira istemeye gelen ve onları sokağa atmakla tehdit eden Zümrüt ve adamları, Mola Yeri’ne ulaşıp arbede çıkardılar. Sabit’in krize girmemesi için Gülayşe, o’nu oyalamak amacıyla doğum günü fotoğraflarını verdi. Fotoğrafların sayısı konusunda çok hassas olan Sabit fotoğrafların sayıca eksik olduğunu fark edip krize girdi. Öte yandan Gülayşe’yi yemeğe çıkarmak için görüntülü arayan Barbar ise tüm bu yaşananlara uzaktan şahitlik etti. Gülayşe, Sabit’i sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı ve Sabit’in kazayla kendisini itmesi sonucu sobaya çarptı. Devrilen soba, büyük bir yangına sebep oldu. Ailesine yardım etmek için gelen Ali, koşarak içeriye girmeye çalışırken meydana gelen patlama sonucu savruldu.

Barbaros, Mola Yeri’ne yetişip Ateş Kuşları’nı kurtarabilecek mi?

Yapımı Mehmet Bozdağ’a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait; yönetmenliğini Gökhan Ayiz’in yaptığı Ateş Kuşları’nın başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik paylaşırken dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Nizam Namidar, Serkan Ercan, Ahmet Saraçoğlu, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu ve dizideki çocukluk karakterlerine hayat veren Umut İnan, Almira Abay, Fuat Fatih Odabaşı, Berke Obuz, Umut Ege Baştemur ve Çınar Yükçeker yer alıyor.