Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ateş Kuşları oyuncuları ve dizi ekibi hem iftar yaptı hem de başarılarını kutladı!

Ateş Kuşları oyuncuları ve dizi ekibi hem iftar yaptı hem de başarılarını kutladı!

tarafından ker_def

Etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla atv ekranlarında Cuma akşamları seyirciyle buluşan Bozdağ Film imzalı Ateş Kuşları dizisinin oyuncuları, set ekibi, yapımcısı ve proje tasarımcısı Mehmet Bozdağ ile eşi Aslı Zeynep Peker Bozdağ, özel bir iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bozdağ Film Platoları’nda bulunan Söğüt 1299 Restoranı’nda düzenlenen iftar yemeğinde davetlilere Anadolu mutfağının zengin lezzetleriyle donatılmış bir menü sunuldu.

İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik, Erdem Şanlı, Ali Önsöz, Emin Gürsoy, Naz Sayıner, Şahin Çelik ve Ergül Miray Şahin gibi Ateş Kuşları dizisinin sevilen oyuncuları, bu özel davete katılarak bir araya geldi. İftar sonrasında ise ekip, Bozdağ Film Platoları içerisinde yer alan Söğüt Kahvesi’nde hep beraber kahve içti.

Yapımcı Mehmet Bozdağ, bu güzel buluşma sırasında yaptığı konuşmada, dizinin 2 sezon boyunca başarılı bir iş ortaya koyduğunu belirterek, oyuncular, yönetmenler, senaristler ve set ekibiyle birlikte emeği geçen herkese teşekkür etti. Ateş Kuşları ekibi, birlikte geçirdikleri keyifli anların yanı sıra, dizinin başarısını kutlamış oldu.