Ana sayfa Dizi Haberleri Atiye dizisinin ünlü ismi, Exxen’in yeni dizisinde çok şaşırtacak bir rolde yer alacak!

Atiye dizisinin ünlü ismi, Exxen’in yeni dizisinde çok şaşırtacak bir rolde yer alacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Netflix’te yayınlanan Atiye dizisinin 2. sezonu yayınlandı. 3. sezonu ise çekildi ama henüz yayınlanmadı. Beren Saat’in başrolünde oynadığı dizi, Göbeklitepe eksenindeki fantastik bir hikaye ile dikkatleri çekti. Pek çok farklı ülkede de The Gift adıyla yayınlandı. Dizinin 4. sezonunun çekilip çekilmeyeceği henüz belli değil ancak oyuncular, yeni projelerde ortaya çıkmaya başladı.

Beren Saat ile birlikte dizide Mehmet Günsur, Melisa Şenolsun ve Metin Akdülger de yer alıyor. Oyuncular, farklı dizi projeleriyle gündeme gelmekteler. Melisa Şenolsun da bu isimlerden birisi.

Oyuncu, bir süre önce Star TV’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara’ya da konuk olmuştu. Yeni bir dizide görmek için hayranlarının heyecanla beklediği oyuncudan bir haber var! Melisa Şenolsun, ekranda değil ama yine dijitalde bir başka dizide oynayacak.

Ocak ayında yayına başlayan ve pek çok iddialı proje ile gündeme gelen Exxen kanalında yayınlanacak olan Star isimli bir dizinin çalışmaları devam ediyor. Dizide Melisa Şenolsun’un da yer alacağını, TV100’den Birsen Altuntaş duyurdu.

Atiye dizisinin ünlü ismi, Exxen'in yeni dizisinde çok şaşırtacak bir rolde yer alacak! 7

BKM Film film imzalı Exxen’in yeni iddialı dizisi Star için gelen teklifi oyuncunun kabul ettiği ifade ediliyor. İlginç bir hikayesi olan diziyle ilgili ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı

Hikayesini Hakan Bonomo’nun yazdığı dizi 8 bölüm olarak çekilecek. Yönetmenliğini Bertan Başaran’ın üstlendiği dizide Melisa Şenolsun, gündüzleri oyunculuk yapan, geceleri ise seri katile dönüşen Yasemin karakterine hayat verecek.

Seri katil Yasemin’in özelliği ise öldüreceği kişileri özel olarak seçmesi! Acımasızca bir kediyi öldüren ya da gözünü kırpmadan bir kadının hayatını elinden alan adamlar Yasemin’in hedefinde olacak.