Ana sayfa Sosyal Medya atv, Akıncı dizisiyle hem bir ilke imza atıyor hem de büyük risk alıyor!

atv, Akıncı dizisiyle hem bir ilke imza atıyor hem de büyük risk alıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin yeni dizisi Akıncı, 1 Ocak Cuma akşamı ilk bölümü ile başlıyor. Fantastik bir dizi olarak ekranda fazla örneği bulunmayan Akıncı dizisinin başrolünde Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi buluştu. atv’nin Hercai dizisinin Pazar günlerine alarak, Cuma akşamları yayınlamaya karar verdiği dizinin ilk bölümü de merakla bekleniyor.

Ağustos ayından bu yana ekip yoğun bir çaba harcadı. Ortaya da gurur duyulabilecek nitelikte bilim kurgu öğeleri de taşıyan bir kahramanlık hikayesi çıktı. Akıncı dizisi için form tutan Şükrü Özyıldız, uzun süre de diyet yapmak durumunda kalacak. atv haber’e konuşan Özyıldız, “Senaryoyu okurken, çekerken bizim yüreğimiz ağzımıza geldi” diye konuştu.

İstanbul’un koruyucusu olan Akıncı, köklerini Osmanlı’dan alan bir hikayenin günümüzdeki kahramanı olarak ortaya çıkıyor… Özyıldız, karakterini şu sözlerle anlattı: “Mühendis, hayalperest, aynı zamanda mucit.” Her geçen gün heyecanlarının arttığını söyleyen Şükrü Özyıldız, izleyicilerin de beklentisinin ve heyecanının arttığını da görebildiğini sözlerine ekledi.

Tüm ekip büyük bir heyecan içinde. Cesur bir senaryosu olan dizi, aksiyon dolu olacak. İzleyicilerin tepkisi de merakla bekleniyor. Dizide Nergis isimli bir muhabire hayat veren Büşra Develi, “Çok heyecanlıyız, Ağustos’un 15’inden beri bugüne bekliyoruz diyebilirim” şeklinde konuştu.

atv, Akıncı dizisiyle hem bir ilke imza atıyor hem de büyük risk alıyor! 8

Haberci olarak sürekli haber peşinde koşan Nergis’i anlatan Büşra Develi, “Bir haberci olarak sürekli bir haber yapma peşinde ve doğal olarak da korkusuz şekilde kendini ister istemez aksiyonun ortasında da bulan bir karakter” dedi.

Akıncı’nın çekimlerinin çok iyi gittiğini anlatan Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi ikilisinin yüksek enerjisi ve uyumlu halleri de dizinin başarısına önemli katkı yapacak detaylardan birisi. Sette de çok iyi anlaştıkları görülen ikili, daha önce Tatlı Küçük Yalancılar isimli yapımda yine birlikte rol almıştı.

atv, Akıncı dizisiyle hem bir ilke imza atıyor hem de büyük risk alıyor! 9

Tolga Tekin de başrolde yer alan diğer isim. Özel kuvvetlerden emekli eski bir komando olan Orhan Demirci karakterini canlandıran Tekin, Akıncı’yı eğiten kişi olduğuna vurgu yaptı. Oyuncu, “Akıncı’yı bulup, onu her anlamda eğiten babasının silah arkadaşıyım” diye konuştu.

Akıncı’nın yönetmenliğini yapan Veli Çelik, dijital platformlarda izleyicilerin örneklerini gördüğü bu tür dizilerin, ana akım medya için yeni bir tür özelliği taşıdığını anlattı. Veli Çelik, şöyle konuştu: “Yurt dışı işlerden ya da dijital platformlardan alışık oldukları bir tür aslında. Ama, ana akım medya için yeni bir tür olacak. Keyfimiz yerinde, çok iyi bir çalışma olduğuna inanıyoruz.”

Akıncı dizisi, ana akım medya kanalları için bir ilk örneği taşıyacak. atv’de bu büyük riski aldı. Yönetmen Veli Çelik, bunun farkında olduklarını da röportajda ifade etti. O röportajı videodan izleyebilirsiniz.